Almaları lazımDostlar birkaç aydır a2000 kullanıyorum ama SU630 ssd ardı önceden sistemde hala takılı. Ama ben en son baktığımda toplam 250 gb yazma yapmıştım sağlık %15'e düşmüştü bunu garantiye göndersem kabul ederler mi?
Kabul etmeleri lazım berbat bir şey %15 sağlık resmen ssd bozulmuşHocam sebebe sağlık düşüşü yazsam kabul ederler mi?
Bende Exceria var pcyi alalı 3-4 ay oldu sağlığı %95'e düştü itopyadan almıştım bunu göndersem yeni verirler mi?Kabul etmeleri lazım berbat bir şey %15 sağlık resmen ssd bozulmuş
bu ssdler hep sorunlu ssdler ancak verirler mi bilmiyorum şöyle kalitelisinden samsung hiç baş ağrıtmazBende Exceria var pcyi alalı 3-4 ay oldu sağlığı %95'e düştü itopyadan almıştım bunu göndersem yeni verirler mi?
aldığım zaman sorunlu olup olunmadığı bilinmiyordubu ssdler hep sorunlu ssdler ancak verirler mi bilmiyorum şöyle kalitelisinden samsung hiç baş ağrıtmaz
ancak pahalı işte![]()
Aldığın yere göndereceksinPeki gönderirken itopyaya mı adataya mı göndermeniz gerekiyor mesela ben ekran kartım bozulsa aldığım yer mı değişim yapacak yoksa Asus mu?
ADATA normalde kaliteli marka ancak işte bazen kaliteli markalarda hatalı ürün çıkartabiliyoraldığım zaman sorunlu olup olunmadığı bilinmiyordu![]()
Benimki ADATA değil Kioxia Exceria 480gb sata3.ADATA normalde kaliteli marka ancak işte bazen kaliteli markalarda hatalı ürün çıkartabiliyor