Yusuf_Yuşâ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,128
Arkadaşlar Adata SU650 kullananlar yazabilirmi herhangi bir sorun yaşıyormusunuz?
Knk demin yeni konu actom bakabilirsin herkes şikayetçiArkadaşlar Adata SU650 kullananlar yazabilirmi herhangi bir.
Ben oradaydım zaten sadece kullananları merak ediyorum.Knk demin yeni konu actom bakabilirsin herkes şikayetçi
Kaç onlardanArkadaşlar Adata SU650 kullananlar yazabilirmi herhangi bir sorun yaşıyormusunuz?
Knk ramlarinde sıkıntı yok diyolarKaç onlardan![]()
Evet RAM leri rağbet görüyor biraz da fiyatından dolayıKnk ramlarinde sıkıntı yok diyolar
Bende Su630 480 GB ssd aldım bir sorun yaşar mıyım diye kendi kendime soruyorum . Sorun çözüldü mü acabaSU630 kullanıyorum sorunların çözüldüğü model hiçbir sıkıntısı yok.
Zaten sorunlu olan modeller ssd ilk çıktığı zaman çıkan birkaç hatalı üründen ibaret sonra piyasadan çekildiler zatenBende Su630 480 GB ssd aldım bir sorun yaşar mıyım diye kendi kendime soruyorum . Sorun çözüldü mü acaba
Bende öyle düşünüyorum satıcılarda bu riske girmezler heralde hazır sistemlerinde kullanarak İnşallah sorun çıkmadan kullanabilirimZaten sorunlu olan modeller ssd ilk çıktığı zaman çıkan birkaç hatalı üründen ibaret sonra piyasadan çekildiler zaten