Mert Efecan
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
wd , kingston , gigabyte bakabilirsin200 lira bandında önerin nedir ahım şahım bişey olması gerekmiyor![]()
wd , kingston , gigabyte bakabilirsin200 lira bandında önerin nedir ahım şahım bişey olması gerekmiyor![]()
Bence a400 alma bazı kişiler sağlık sorunu yaşıyor bu ssd de @White Ravens sayesinde haberim olmuştu bende aynı ssdyi kullanıyorum ama satın alalı 10 gün civarı olmasına rağmen 430gb veri yazmışım ve sağlığım %1 azalmış durumda
bu benim için pek sorun teşkil etmeyecek leptopa windowsu kurup satacağımBence a400 alma bazı kişiler sağlık sorunu yaşıyor bu SSD de @White Ravens sayesinde haberim olmuştu bende aynı ssdyi kullanıyorum ama satın alalı 10 gün civarı olmasına rağmen 430gb veri yazmışım ve sağlığım %1 azalmış durumda
Bence a400 alma bazı kişiler sağlık sorunu yaşıyor bu SSD de @White Ravens sayesinde haberim olmuştu bende aynı ssdyi kullanıyorum ama satın alalı 10 gün civarı olmasına rağmen 430gb veri yazmışım ve sağlığım %1 azalmış durumda
e bu sinerjide 12 lira kargo çıkıyor xdBende A400 ü kullanıyorum, Windows için kullanıyorum 3-4 kez format yedi bol bol elektrik gitti üstüne TB larca yazı yazdım ve 4 yıl geçti şuan 2500+ saat kullanımı var ve sağılı %94 de sıcaklığı ise 35 dereceye geçmiyor en serin SSD im. Genelde çok ama çok az sorun çıkaran bir SSD A400, sorun çıkarması da her marka model de olabilecek fabrikasyon hatalar. Kronik sorunlu bir SSD değil asla.
hepsiburadadan alacağım kafam rahat olur en azındanOlabilir.
az önce hepsiburadadan 210 tl ye aldım teşekkürler önerileriniz içinOlabilir.