T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
Diğer mesajı takma, aynı anda yazdık.Doru doru katılıyorum kanka. Alıntıyı görüntüle
CrystalDiskİnfo testi atar mısın?
Diğer mesajı takma, aynı anda yazdık.Doru doru katılıyorum kanka. Alıntıyı görüntüle
Arka planda açık uygulamları kapatarak denedim sonuç bu şekilde. İlk aldığımda da aynı değerleri alıyordum.Değerler bu şekilde bu arada.
Diğer mesajı takma, aynı anda yazdık.
CrystalDiskİnfo testi atar mısın?
Hark disk sentinel indirseneArka planda açık uygulamları kapatarak denedim sonuç bu şekilde. İlk aldığımda da aynı değerleri alıyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Buyur delikanlı![]()
Yav uğraşmayın artık Adata ile. Ordan burdan okuyorsunuz burda kullanmış, tecrübe etmiş kişilerle tartışıyorsunuz.Hark disk sentinel indirsene
Ben anlamadım şimdi su750 sorunlu mu sorunsuz mu ?O da sorunlu. Eski SSD m kendisi.
2TB cveriye %5 sağlık düştü. Kabullenin sorunlu SSD ler bunlar
Boşver kardeşim alma. Alırsın şimdi sorunlu çıkar felan uğraş dur.
SU750 de bir sorun yok alabilirsin. 650 ve BX500 ğ tartışıyoruz
Sende kabullendin demekBoşver kardeşim alma. Alırsın şimdi sorunlu çıkar felan uğraş dur.![]()
Git Samsung al.
Aynen kankam kabullendim. Yarın SSD'lerimi çöpe atıp Samsung almaya gidiyorum.SU750 de bir sorun yok alabilirsin. 650 ve BX500 ğ tartışıyoruz
Sende kabullendin demek
Ama 750 ler sorunsuz
Kopyalama vs yaparken 4k hizi kullanılır. Diskmarkta 3. Test.Okay ben aradan çekileyim o zamn
Peki kingston a2000 m2 nasıldır
4K hızı?
Bende var 860 EVO ve 970 EVO.Aynen kankam kabullendim. Yarın SSD'lerimi çöpe atıp Samsung almaya gidiyorum.
3.5PB yazmıştı Knk.Bende var 860 EVO ve 970 EVO.
970 EVO yeni, onu geç
860 EVO da 8TB mı 10TB mı ne yazmışstım hala %100
Technopat 860 PRO ile 60tb yazmıştı hala %100 dü