Yardım adata swordfish m2 ssd alınır mı

Olabilir ama başka markalara bakmanı oneririm

peki m2 yerine sata ssd alsam ne farkı olur m2 nin farkı ne satadan

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sata ssd ile 1 adet m2 nin ne farkı var ? bana anlatabilir misin ?
ben sana onu anlatırım da sen bana 1 adet m2 ile 2 adet m2'nin ne farkı var onu anlatırmısın?
al anlatayım hatta;
sata ssd max 500-600mb okuma yazma yapılabilir m2 ise saniyede 6 gb okuma yazma bile yapabilir bu sayede montaj işi ile uğraşanlar çok hızlı render alabilir, pc ve programlar açılırken daha hızlı açılır, oyunlarda ara sahneler daha kısa sürer.

peki m2 yerine sata ssd alsam ne farkı olur m2 nin farkı ne satadan
Render ile uğraşıyorsanız SATA hızlar biraz uzatabilir işinizi. Onun dışında Windows açılma hızı ve oyun da dahil olmak üzere pek bir etkisi yok, neredeyse 0.

ben sana onu anlatırım da sen bana 1 adet m2 ile 2 adet m2'nin ne farkı var onu anlatırmısın?
tabi ki anlatayım hemen, m2 ssd'ler neden önemli ? yazma hızları için. elinde 2 adet m2 ssd yoksa o yazma hızına ulaşamazsın. yani bir örnek ile açıklayalım, elinizde bir adet 980 pro gen4 ssd var bunun yazma hızı 5000 mb/s bunu 500mb/s yazma hızı olan sata ssd ile yazdırırsanız 500 mb/s ile yazar 5000 ile değil 5000 değerini görmek için 2. m2 ssd'de 5000 mb/s yazma hızı olması lazım. ilk yazdığıma da gelecek olursak oyun performansı ve windows performansı açısından m2 ile sata ssd arasında bir fark yok. yani m2 ssd var diye sata da 30 saniyede açılan oyun 10 saniyede açılmaz gene 30 saniyede açılır. elinizin altında internet var açın youtube da m2 ssd sata ssd game benchmark comparison yazın bakın. tanımadığınız insanlarla da bu şekilde konuşmayın. çok bilen çok yanılırmış.

tabi ki anlatayım hemen, m2 ssd'ler neden önemli ? yazma hızları için. elinde 2 adet m2 ssd yoksa o yazma hızına ulaşamazsın. yani bir örnek ile açıklayalım, elinizde bir adet 980 pro gen4 ssd var bunun yazma hızı 5000 mb/s bunu 500mb/s yazma hızı olan sata ssd ile yazdırırsanız 500 mb/s ile yazar 5000 ile değil 5000 değerini görmek için 2. m2 ssd'de 5000 mb/s yazma hızı olması lazım. ilk yazdığıma da gelecek olursak oyun performansı ve windows performansı açısından m2 ile sata ssd arasında bir fark yok. yani m2 ssd var diye sata da 30 saniyede açılan oyun 10 saniyede açılmaz gene 30 saniyede açılır. elinizin altında internet var açın youtube da m2 ssd sata ssd game benchmark comparison yazın bakın. tanımadığınız insanlarla da bu şekilde konuşmayın. çok bilen çok yanılırmış.
siz ssd'den ssdye atarken diyorsunuz o zaman dediğiniz doğru ama adam veri yedeklemeyecek ki.
dediğinizin çoğu yanlış performans farkı az ama yok değil.

Ya boşuna uzun açıklamaya gerek yok sorunu yok kullanıyorum.
Hazır sistemde seçenek ise alınır yoksa a2000 alınız.

Geri