hem adblock ekle hem ublock origin güvenilirdir sorun olmaz kendim kullanıyorum bu ikisiniAdblock güvenli mi açıkcası tırstım virüs vardır diye 10 milyon kullanıcı var aslında
Güvenlidir ama RAM ve işlemciyi sömürür onun yerine uBlock Origin kullanmanızı öneririm ve şu ayarları yapmanızı.Adblock güvenli mi açıkcası tırstım virüs vardır diye 10 milyon kullanıcı var aslında
ublock origin ne işe yarıyor?hem adblock ekle hem ublock origin güvenilirdir sorun olmaz kendim kullanıyorum bu ikisini
Ben nano defender ve adblock kullanıyorum iyi mi yapıyorum?Güvenlidir ama RAM ve işlemciyi sömürür onun yerine uBlock Origin kullanmanızı öneririm ve şu ayarları yapmanızı.
uBlock Origin Ayarları – İnternet Hızlandırma Yöntemi » Teknobeyin
AdBlock uzun zamandır kullandığım bir eklenti idi. Ancak maalesef ki RAM ve CPU kullanımı oldukça fazla olduğu aşikâr. Bu yüzden bir süredirwww.teknobeyin.com
Kanka yeni attım format bilgisayara sıkıntı çıkarmaz demi?Güvenlidir ama RAM ve işlemciyi sömürür onun yerine uBlock Origin kullanmanızı öneririm ve şu ayarları yapmanızı.
uBlock Origin Ayarları – İnternet Hızlandırma Yöntemi » Teknobeyin
AdBlock uzun zamandır kullandığım bir eklenti idi. Ancak maalesef ki RAM ve CPU kullanımı oldukça fazla olduğu aşikâr. Bu yüzden bir süredirwww.teknobeyin.com
Emek hırsızlığı kısmı doğru. Reklamlar da yeterli seviyede olmalı yoksa çok sinir bozucu oluyor.Adblock eklenti olarak güvenli. Diğer türlü bilemem. Ama emek hırsızlığı.
Evet o konuda haklısın. Kullananlar varsa forumda devre dışı bıraksın. Bu sayfada durdur derseniz DA Forum için yararlı olur.Emek hırsızlığı kısmı doğru. Reklamlar da yeterli seviyede olmalı yoksa çok sinir bozucu oluyor.
Efsane yapıyorsun, Nano yanında uBlock Origins vs. falan hikaye.Ben nano defender ve adblock kullanıyorum iyi mi yapıyorum?
Çıkarmaz.Kanka yeni attım format bilgisayara sıkıntı çıkarmaz demi?
Origin adamdır adblock RAM ve işlemciyi sömürüyor.Efsane yapıyorsun, Nano yanında uBlock Origins vs. falan hikaye.