GirayHan
80+ Platinum
mantık olarak bence zarar verir. 15 pro var bende de şahsen kullanasım gelmedi. Apple'ın kendi ürünü olsa keşke böylekullanan arkadaşlar yorumlasın derim. ben şahsen bu konularda biraz uyuzum satın almam. ama değerlendirmek isteyen olur diye düşündüm.
kablosuz şarj benim bildiği daha yavaş şarj ettiği için pil ömrünü uzatıyor. yanlışsam düzeltin. bende kablosuz kullanıyorum çünkü. yanlış biliyorsam kabloluya geçeyim.normal sarja göre kablosuz sarj zaten her türlü pil ömrü için daha kötü bu ürünün ekstra bi zararı olacagını zannetmıyorum
eğer telefonu soğutabilirseniz yok ancak kablosuz şarj olurken telefon ısındığı için azda olsa zararı var.telefonun piline herhangi zararı var mı bunun?
dedıgım gıbı kablolu daha saglıklı hatta kablolu yavas sarj edersen ve pili 20-80 arasında tutarsan en saglıklısı tabı zor yapmakkablosuz şarj benim bildiği daha yavaş şarj ettiği için pil ömrünü uzatıyor. yanlışsam düzeltin. bende kablosuz kullanıyorum çünkü. yanlış biliyorsam kabloluya geçeyim.
Doğru hocam teşekkürlerAndroid var bende bir zararını görmedim. Telefon dolunca şarj olmayı kesiyor. sabit bir voltajı var. Ama gidip ip 13 den yukarı ve pahalı sayılabilecek android cihazınız varsa ucuza kaçmayın derim. Ne olur ne olmaz.