Hayır aynıfiyat değişti mi?
Başlıkta yazdığım kablolunun fiyatı kablosuz 1900 küsur zatenkablosuz 1900 küsür yazıyor
Ben almayacağım. Vardı, sattım. Kötü gibi de gelmedi bana. Çok teferruatlı değil ama bir sıkıntısı da yok. Hiç değilse bildik, sağlam marka. Onlarca mouse kullandım, sattım. Bu en sağlam olanlardan biri nazarımda. Alanı üzmez.Hastenin yazılımı berbat hocam haberiniz olsun yazılım için alacaksanız almayın sakın
Apexin şarjını nasıl bitiriyorsun hocam 1 hafta kullanıp 5-10 dakika şarj standına koyup 1 hafta daha kullanıyorum .2 buçuk sene kablolu haste kullandım. Hala duruyor. Ajaz apex alınca hasteyi yedeğe çektim. Taş gibi mouse. Ajazzın pili bitince tekrar hasteyi çekiyorum.
8000Hz genel olarak göz boyamak için sistemin iyi değilse, monitörün yüksek Hz değilse veya profesyonel rekabetçi oyuncusu değilsen farkı anlaman çok zor.Razer V3 Pro ile arasında 7000 frekans farkı var çok değil mi?
zenıth pro felan al geç derim kablosuzu 2500 cıvarı bırseyAj159 pro veya zenith pro almayı düşünüyodum, onlar yerine tercih etmeli miyim sizce
Onun yerine gitsin Dareu A950 Pro 4K alsın daha ucuz.zenıth pro felan al geç derim kablosuzu 2500 cıvarı bırsey
dogru aynısı zaten ama connectde destek rezalet anca dareu globalle çözer sıkıntısınıOnun yerine gitsin Dareu A950 Pro 4K alsın daha ucuz.
bazen standa koymayı unutuyorumApexin şarjını nasıl bitiriyorsun hocam 1 hafta kullanıp 5-10 dakika şarj standına koyup 1 hafta daha kullanıyorum .
8000Hz genel olarak göz boyamak için sistemin iyi değilse, monitörün yüksek Hz değilse veya profesyonel rekabetçi oyuncusu değilsen farkı anlaman çok zor.
1khz üzeri gereksiz. Pazarlama stratejisinden başka bir şey değil(8khz mouse sahibiyim).Razer V3 Pro ile arasında 7000 frekans farkı var çok değil mi?