Neler Yeni

Adeksstore G Pro X Tutarsızlığı

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Sanırım bu ürün eski.
1609834536401.png

G Pro X, G Pro'nun bir tık daha gelişmişi.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Bu o tarz bir kulaklık değil, kablolu. Onun için Wireless/Kablosuz kulaklık almanız lazım. G Pro X Kablosuz gibi. Daha uygun fiyata da bulabilirsin Fury X gibi.
Ah stok bulabilsem bu fiyatlara uçmaya hiç niyetim yoktu ama her şey hem pahalandı, hem de stok problemi var.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
G Pro X wireless 2500 TL biliyorsun değil mi :D
Dostum arkadaşa şunu al yazmadım. PC'mde kablosuz telefonda kablolu olarak kullanabileceği kulaklık örneği istemiş. Ben de örnek olsun diye attım zaten. Düşük bütçe için de Fury X olabilir yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ah stok bulabilsem bu fiyatlara uçmaya hiç niyetim yoktu ama her şey hem pahalandı, hem de stok problemi var.
Wireless kulaklık dediğin zaman fiyatlar direk uçuyor maalesef. Fury X vardı şuan stokta yok sanırsam ama o da pahalandı. Hele Logitech kalitesi aradığında direk marka adından 2 katına çıkıyor. Yapacak bir şey yok. Ben de almayı planlıyordum ama marka/kaliteli bir şey almak istediğinde 1.5K altına bulamıyorsun maalesef.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Dostum arkadaşa şunu al yazmadım. PC'mde kablosuz telefonda kablolu olarak kullanabileceği kulaklık örneği istemiş. Ben de örnek olsun diye attım zaten. Düşük bütçe için de Fury X olabilir yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wireless kulaklık dediğin zaman fiyatlar direk uçuyor maalesef. Fury X vardı şuan stokta yok sanırsam ama o da pahalandı. Hele Logitech kalitesi aradığında direk marka adından 2 katına çıkıyor. Yapacak bir şey yok. Ben de almayı planlıyordum ama marka/kaliteli bir şey almak istediğinde 1.5K altına bulamıyorsun maalesef.
Yapabileceğim tek şey Fury X stoğu beklemek sanırım. İnşallah gelir.

Top Bottom