Neler Yeni

LOGITECH - Kulaklıklar arasından hangısını almalıyım ?

Deepied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Sadık
Kulaklık tarafında logiteche bir türlü alışamadım. Steelseries veya hyperx öneririm. G733 gördüğüm en berbat kulaklıklardan olabilir, hiç f/p bir cihaz değil. G pro x 2 bakılabilir. Ona iyi deniyordu.
g pro x 2 de cok pahalı be kral bende g733 almayı dusunuyorum ınsallah belkı delılık yapıp g pro x 2 alabılırım taksıtle :d

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Efta
g pro x 2 de cok pahalı be kral bende g733 almayı dusunuyorum ınsallah belkı delılık yapıp g pro x 2 alabılırım taksıtle :d
G733 yerine Steelseries Nova 5 wireless, Cloud alpha wireless veya incelemelerini bakmadım ama fiyat yakın olduğu için cloud 3 wireless bakmanı öneririm. Alpha wireless ve Nova 5'in üzmeyeceğini söyleyebilirim.

Deepied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Sadık
G733 yerine Steelseries Nova 5 wireless, Cloud alpha wireless veya incelemelerini bakmadım ama fiyat yakın olduğu için cloud 3 wireless bakmanı öneririm. Alpha wireless ve Nova 5'in üzmeyeceğini söyleyebilirim.
logıtech olmasını ıstıyorum ondan kral 733 alıcam sanıırm belkı cılgınlık yaapr g pro x de olabılır :d

Forum Fedaisi

80+ Bronze
nasıl sence alınmalımı 3k daha fazla verıp g pro x e gecılırmı sence ?
ne zamandır kullanıyorsun ?
1 yil oldu nerdeyse mis gibi kulaklik tek sarjla 3 gun kullaniyorum hergun +12 saat acik kaliyor kulaklik sen dusun sesler cok guzel g pro kullanmadigim icin bilmiyorum ama g 733 isini gorur

Deepied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Sadık
1 yil oldu nerdeyse mis gibi kulaklik tek sarjla 3 gun kullaniyorum hergun +12 saat acik kaliyor kulaklik sen dusun sesler cok guzel g pro kullanmadigim icin bilmiyorum ama g 733 isini gorur
neyden bahsedıyorsun hyperx cloud 3 mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,732
Üyeler
161,333
Son üye
Buweci
Top Bottom