❌İndirim Bitti! 🔥ADEO RYZEN 5 5600 RTX 3060Tİ SİSTEM 13999TL 🔥

ibrahim abi babam guvenmem diyor nasil ikna edebilirim paranın gitmesinden korkuyor ekran karti 13 bin diyor oyle ticaret mi var diyor
Hepimiz alıyoruz buradan birsürü insan alışveriş yapıyor. Hiçbir şey olmaz mesajı da gösterirsiniz.

Hocam sağol aldırdık aldirmasina da basima is gelmessse iyi.gelmesin bi diyo fln filan kizdi.kargoda fln sorun olur mu basima is gelmesin yeter pek guvenmeyerek aldi da :/
Siteden yana sorun yaşamazsın. Kargoyu teslım alırken sağını solu kontrol et. Darbe izleri var ise teslim alma veya tutanak tuttur.

ayrıca zamanla yarışıyoruz alabilmek için. fakat şanslı ve hızlı olan alabiliyor. bunlar fırsat sistemler. konuları sürekli takip ettiğim halde, herhalde yavaş kalıyorum ki; 6/7 aydır sistem almaya çalışıyorum. henüz başaramadım...o.O2

100 KİŞİ 1 DENK GELİYOR İŞTE O DA GELİRSE YAPCAK BİŞEY YOK CANIN SAĞLIĞI USTAM KARGO GELİNCE VİDEO ÇEK AÇARKEN VE ALIRKEN O ZMN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ

Hocam sağol aldırdık aldirmasina da basima is gelmeszse iyi.gelmesin bi diyo fln filan kizdi.kargoda fln sorun olur mu basima is gelmesin yeter pek guvenmeyerek aldi da :/
Sorun olmaz dostum. Hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,518
Üyeler
185,276
Son üye
Emirlannister
Geri