Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,365
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır.B550 ile alınca fiyat 15k oluyor gerek yok.
Alınır.B550 ile alınca fiyat 15k oluyor gerek yok.
ibrahim abi babam guvenmem diyor nasil ikna edebilirim paranın gitmesinden korkuyor ekran karti 13 bin diyor oyle ticaret mi var diyorÇökkk
![]()
ADEO / INTEL i5-13600KF / RTX 4080 / 1 TB NVME M2 SSD / 32 GB 6600 MHZ DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ
ADEO / INTEL i5-13600KF / RTX 4080 / 1 TB NVME M2 SSD / 32 GB 6600 MHZ DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Ver numarasını. 5 dakikalık iş.ibrahim abi babam guvenmem diyor nasil ikna edebilirim paranın gitmesinden korkuyor ekran karti 13 bin diyor oyle ticaret mi var diyor
Hepimiz alıyoruz buradan birsürü insan alışveriş yapıyor. Hiçbir şey olmaz mesajı da gösterirsiniz.ibrahim abi babam guvenmem diyor nasil ikna edebilirim paranın gitmesinden korkuyor ekran karti 13 bin diyor oyle ticaret mi var diyor
Hocam sağol aldırdık aldirmasina da basima is gelmeszse iyi.gelmesin bi diyo fln filan kizdi.kargoda fln sorun olur mu basima is gelmesin yeter pek guvenmeyerek aldi da :/Ver numarasını. 5 dakikalık iş.![]()
Siteden yana sorun yaşamazsın. Kargoyu teslım alırken sağını solu kontrol et. Darbe izleri var ise teslim alma veya tutanak tuttur.Hocam sağol aldırdık aldirmasina da basima is gelmessse iyi.gelmesin bi diyo fln filan kizdi.kargoda fln sorun olur mu basima is gelmesin yeter pek guvenmeyerek aldi da :/
hayırlı olsun...Hocam sağol aldırdık aldirmasina da basima is gelmeszse iyi.gelmesin bi diyo fln filan kizdi.kargoda fln sorun olur mu basima is gelmesin yeter pek guvenmeyerek aldi da :/
Sorun olmaz dostum. Hayırlı olsun.Hocam sağol aldırdık aldirmasina da basima is gelmeszse iyi.gelmesin bi diyo fln filan kizdi.kargoda fln sorun olur mu basima is gelmesin yeter pek guvenmeyerek aldi da :/
Sağolun hocam sizi de rahatsız ettik teşekkür ederim aramak için numara istemeniz bile benim için güzellikSorun olmaz dostum. Hayırlı olsun.
Rica ederim dostum.Sağolun hocam sizi de rahatsız ettik teşekkür ederim aramak için numara istemeniz bile benim için güzellik![]()