firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,016
Hocam ben satma amaçlı alıyorum ya test vs yapmıyorum o yüzden hiçtest edebildin mi ssd nin okuma yazma hızına bakabildin mi markaya güvenemedim psu ile
Hocam ben satma amaçlı alıyorum ya test vs yapmıyorum o yüzden hiçtest edebildin mi ssd nin okuma yazma hızına bakabildin mi markaya güvenemedim psu ile
BeleşÇökkk
![]()
ADEO / INTEL i5-13600KF / RTX 4080 / 1 TB NVME M2 SSD / 32 GB 6600 MHZ DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ
ADEO / INTEL i5-13600KF / RTX 4080 / 1 TB NVME M2 SSD / 32 GB 6600 MHZ DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
kullanmak için alan yok sanırımHocam ben satma amaçlı alıyorum ya test vs yapmıyorum o yüzden hiç![]()
Vardır yakullanmak için alan yok sanırım![]()
benim birazdan teslim edilecek donanım arşiv 6650xt mı kullansam bunu mu karar veremedim bunu satsak kaça satarızVardır ya
açıklamada anakart neydi pekiİki tane vardı biri geldi biri gelmedi. Gelen kasanın da anakart a520
son stokdan aldıysan yetişmemişdirHala benim gibi siparişi hazırlanıyorda bekliyen var mı ?
Anakartlarımız neden farklı geldi satıcı cevabını versin bendede durum aynıB450 ile aldım A520 anakart ile geldi. Satıcının bu tarz değişiklikleri onay almadan bu denli rahat bir şekilde ve sürekli yapıyor olması (neredeyse tüm sistem satışlarında aynı şey konuşuluyor) müşterileri umursamadıkları, "biz ne yaparsak yapalım, zaten almaya devam ediyorlar" kafasında olduklarını gösteriyor.
Alıntıyı görüntüle
Bizim arkadaşın da öyle a520 gelmiş iade ettiler farkı
Kanka nasıl aldınız iadeyi ve ne kadar iade yaptılar bilgi verebilirmisinBizim arkadaşın da öyle a520 gelmiş iade ettiler farkı