Neler Yeni

Adidas Advantage Base Court iyi bir ayakkabımı?

Xoleda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhar Şenek
Bütçe
3000
Merhaba siyah ayakkabı alacağım genelde oldmoney tarzı giyiniyorum fakat yaşım 16 olduğu için klasik ayakkabı giymek için genç görüyorum kendimi bu yüzden düz siyah yarı klasik bir ayakkabı almayı düşündüm
Adidas Advantage Base Court u kullanıp memnun olan veya olmayan birisi varmı veya başka önerebileceğiniz siyah bir ayakkabı varmı birtane daha adidas buldum fakat bunuda bilmiyorum kullanan birisi varsa yazabilirmi?
Diğer Adidas ayakkabı
Numara 49-49.5

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Satürn
Merhaba siyah ayakkabı alacağım genelde oldmoney tarzı giyiniyorum fakat yaşım 16 olduğu için klasik ayakkabı giymek için genç görüyorum kendimi bu yüzden düz siyah yarı klasik bir ayakkabı almayı düşündüm
Adidas Advantage Base Court u kullanıp memnun olan veya olmayan birisi varmı veya başka önerebileceğiniz siyah bir ayakkabı varmı birtane daha adidas buldum fakat bunuda bilmiyorum kullanan birisi varsa yazabilirmi?
Diğer Adidas ayakkabı
Numara 49-49.5
bence hoş durmuyor ya simsiyah + 2.6k. Beyaz ayakkabılar çok daha hoş durur

Xoleda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhar Şenek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence hoş durmuyor ya simsiyah + 2.6k. Beyaz ayakkabılar çok daha hoş durur
beyaz var oyuzden siyah bakıyorum şuan ya banada aslında öyle geliyor simsiyah ama kemerle uyum sağlaması gerek oyuzden

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Baran
Diğer Adidas ayakkabı
Numara 49-49.5
o ayak numarası ne lan utanman yokmu (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,575
Üyeler
164,525
Son üye
mehmetcem
Top Bottom