~helloworld
80+ Bronze
alt seviye ürün gibi duruyor
ben boykot yapmadığım için karışmıyorum lakin arkadaş boykot yazmış sadece belirtmiş ben takmıyorum deyip geçersiniz neden bu kadar yanıyorsunuz anlam veremiyorum düzene karşı çıkmak için kabuğuna kapanmak değil aksine doğru medya kullanımı ve ticari mallarda tepkiyi göstermek gerekir illa cepheye gitmek değil yaniLa ayakkabıyı rahat bırakın la her şey boykot satın telefonlarınızı, kapatın sosyal medyanızı, gidin cepheye lokal yardımlar sağlayın o zaman. A-Z'ye her şeyiniz boykot ürünü farkında değilsiniz hala.
Yetti gari.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunda bile tartışma çıkaracak kadar aciz olmayın. Tepkinizi doğru yerlere yöneltin.
Abi siz iyi misiniz? Kimse senin boykot meraklısı olup olmadığını sormadı veya hangi tarafta olduğunu belirt demedi. Böyle gereksiz "ben boykot yapıyorum" gibi yorumları yazmaya ne gerek var? Kimse umursamıyor.ben boykot yapmadığım için karışmıyorum lakin arkadaş boykot yazmış sadece belirtmiş ben takmıyorum deyip geçersiniz neden bu kadar yanıyorsunuz anlam veremiyorum düzene karşı çıkmak için kabuğuna kapanmak değil aksine doğru medya kullanımı ve ticari mallarda tepkiyi göstermek gerekir illa cepheye gitmek değil yani
Baya umursamıyorki her boykot yazıldığında 1 2 sayfa kavga çıkıyorAbi siz iyi misiniz? Kimse senin boykot meraklısı olup olmadığını sormadı veya hangi tarafta olduğunu belirt demedi. Böyle gereksiz "ben boykot yapıyorum" gibi yorumları yazmaya ne gerek var? Kimse umursamıyor.
Hocam ben takmıyorum diye diye veya konuları bu şekilde geçirerek çok konu kapattık. Durmuyor iki taraf da yerinde. O onun aldığına diyor sen İsrail'e kurşun veriyorsun, öteki diyor sen Arap köpeğisin.ben boykot yapmadığım için karışmıyorum lakin arkadaş boykot yazmış sadece belirtmiş ben takmıyorum deyip geçersiniz neden bu kadar yanıyorsunuz anlam veremiyorum düzene karşı çıkmak için kabuğuna kapanmak değil aksine doğru medya kullanımı ve ticari mallarda tepkiyi göstermek gerekir illa cepheye gitmek değil yani
Bi bitmedinizBoykot
Boykot işe yaramasa bile en azından niyetini belli etmek için boykot edebilirsin ki ben boykot ediyorum ama sizin etmemenize bir şey diyemem saygıyla karşılarım tabii ki banane başkasındanBir ayakkabı indirimi bile niye bu kadar tartışıldı anlamadım kimse kimseye karışmasa sorun kalmaz. Boykot edenlere saygı duyarım bir şey demem ama poponuza giydiğiniz donun lastiği bile israilin sahip olduğu şirketler tarafından üretiliyor yani isterseniz önünüze gelen her şeyi boykot etmeye çalışın sadece %1'lik bir zarara uğratırsınız.