Mr.White
80+ Bronze
Görünce bir kere daha alasım geldi. Teşekkürler.Boykot
Görünce bir kere daha alasım geldi. Teşekkürler.Boykot
Bana da öyle geldi hocam birkaç ayakkabıyı diğer sitelere göre kıyasladım 50-100 ancak oynuyor.Normal fiyatlar gibi geldi,gerçekten indirim varmı ona göre alacağım
Paylaştığı yer mantıksız ? Burası sıcak fırsatlar Boykot konuşması yapılacak yer değil, ürünler hakkında bilgi alışverişi postu.Helal olsun dostum. Her ne kadar düşünce özgürlüğü olduğu söylenen bir ülkede düşünceni paylaştığın için linç yesen de düşüncelerinden dolayı bende tebrik etmek isterim.
2 tane beğendiğim ürün gördüm fiyatı güzel olduğu için değil de adidas kendi yollayacağı için alacaktım taksit var mı ona bakıyorum. Ama cok büyük seyler göremedimBana da öyle geldi hocam birkaç ayakkabıyı diğer sitelere göre kıyasladım 50-100 ancak oynuyor.
iyi indirim olan ürünler tükenmiş bile2 tane beğendiğim ürün gördüm fiyatı güzel olduğu için değil de adidas kendi yollayacağı için alacaktım taksit var mı ona bakıyorum. Ama cok büyük seyler göremedim
iyi indirim olan ürünler tükenmiş bile
juventus forması vardı belki o alınabilir.alınabilecek pek bisi kalmadı ozaman
tam baktım ki 43-42 numaraları kalmamış hemen hemen hiçbirinde alacaklarım da boşa çıktıiyi indirim olan ürünler tükenmiş bile
rahat edemeyebilirsinhttps://www.adidas.com.tr/tr/grand-court-cloudfoam-comfort-ayakkabı/FZ6363.html bu model ayağı taraklı olanlar için çok can yakar mı