Telefonun ne marka ve insta kullanıyormusunBoykot
Telefonun ne marka ve insta kullanıyormusunBoykot
Bu aralar sitede bir havlama sesi bir havlama sesi anlatamam acelilctl kardeşim sana da geliyor mu ?Boykot
Muhendislik okudum ve sirf keyif aldigim icin mimari proje ciziyorum. İnsanlarin 4 yil okuyup yaptigi işi hoby olarak kazanmış ve bunu ticarete dokmusum. Tek basina bu yuksek zeka gostergesi degildir ama sadece bu olayin 10 da 1 i varmidir muhattabımda.Iron man öldü. Bu da bir bilgi. Benim yaptığım konu dışıymış he. Keşke etrafta daha fazla zekası olan insan bulunsa.
Peki Adidas'ın Alman markası olmasına rağmen inatla "BOYKOT" yazanların zekası hangi seviyededir sizce. Bir tahmininiz var mı?Muhendislik okudum ve sirf keyif aldigim icin mimari proje ciziyorum. İnsanlarin 4 yil okuyup yaptigi işi hoby olarak kazanmış ve bunu ticarete dokmusum. Tek basina bu yuksek zeka gostergesi degildir ama sadece bu olayin 10 da 1 i varmidir muhattabımda.
Birazcik derin arastirma yapmak lazim firma almanya bunyesinde olabilir ama sahibi veya ortaklari kimler bunlara bakmak lazim, hepsini detaylica inceleme sansim olmadi tabii ki fakat genelde firmalar bir sekilde kendini belli ediyor, gerek reklam, gerek haber. Şahsim adina konusayim, kesin emin olmadigim bi firmayi karalarsam kahrimdan olurum. İnsanlara on yargiyla yaklasilmasi daha igrenc. İnsani degerler bunlar. Ben nazi almanyasinin israile yaptigi soykirimi da desteklemiyorum. Savasa benzemeyen, kurallari olmayan, coluk cocuk herkese açılmış bir olaya savas denemez. Ote yandan israil kesinlikle guclenmeye devam ederse ileriki yillarda, onumuzde guclu bi rakip olucak ve hedefler arasindaki en buyuk hedef turkiye olucak. Ben uzatmicam, cunku bu hepten konu disi, burdaki herkes kendi arastirmasini yapabilir.Peki Adidas'ın Alman markası olmasına rağmen inatla "BOYKOT" yazanların zekası hangi seviyededir sizce. Bir tahmininiz var mı?
48 numara ayakkabı yok yaw
Buyur knk bunu alabilirsin sen.Boykot
11.5 wide ne oluyor hocamAmazonda New Balance veya Columbia ürünlerine bakın daha ucuz daha kaliteli
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu ayakkabıdan aldım çok rahat Türkiyede 8 bin tl
Alıntıyı görüntüle