Neler Yeni

Adidas da %50 indirim basladı...

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Hüseyin Kurt
Diğer sitelerde de hemen hemen aynı fiyat kalan ürünler

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mustafa aslan

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Kara Kartal

Amazonda New Balance veya Columbia ürünlerine bakın daha ucuz daha kaliteli​

1721853484249.png

1721853143116.png

Bu ayakkabıdan aldım çok rahat Türkiyede 8 bin tl
1721853339095.png

Son düzenleme:

Oldw1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ömer taha
Iron man öldü. Bu da bir bilgi. Benim yaptığım konu dışıymış he. Keşke etrafta daha fazla zekası olan insan bulunsa.
Muhendislik okudum ve sirf keyif aldigim icin mimari proje ciziyorum. İnsanlarin 4 yil okuyup yaptigi işi hoby olarak kazanmış ve bunu ticarete dokmusum. Tek basina bu yuksek zeka gostergesi degildir ama sadece bu olayin 10 da 1 i varmidir muhattabımda.

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
Fiyatlar indirimden önceki haliyle aynı neredeyse fiyatı yükseltip indirim yapmışlar bence

florensa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Can Can
Muhendislik okudum ve sirf keyif aldigim icin mimari proje ciziyorum. İnsanlarin 4 yil okuyup yaptigi işi hoby olarak kazanmış ve bunu ticarete dokmusum. Tek basina bu yuksek zeka gostergesi degildir ama sadece bu olayin 10 da 1 i varmidir muhattabımda.
Peki Adidas'ın Alman markası olmasına rağmen inatla "BOYKOT" yazanların zekası hangi seviyededir sizce. Bir tahmininiz var mı?

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Barış Okçu
Boykot ne alaka la düdük ayakkabı modeli önerin şununla muhabbete gitmek yerine

Oldw1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ömer taha
Peki Adidas'ın Alman markası olmasına rağmen inatla "BOYKOT" yazanların zekası hangi seviyededir sizce. Bir tahmininiz var mı?
Birazcik derin arastirma yapmak lazim firma almanya bunyesinde olabilir ama sahibi veya ortaklari kimler bunlara bakmak lazim, hepsini detaylica inceleme sansim olmadi tabii ki fakat genelde firmalar bir sekilde kendini belli ediyor, gerek reklam, gerek haber. Şahsim adina konusayim, kesin emin olmadigim bi firmayi karalarsam kahrimdan olurum. İnsanlara on yargiyla yaklasilmasi daha igrenc. İnsani degerler bunlar. Ben nazi almanyasinin israile yaptigi soykirimi da desteklemiyorum. Savasa benzemeyen, kurallari olmayan, coluk cocuk herkese açılmış bir olaya savas denemez. Ote yandan israil kesinlikle guclenmeye devam ederse ileriki yillarda, onumuzde guclu bi rakip olucak ve hedefler arasindaki en buyuk hedef turkiye olucak. Ben uzatmicam, cunku bu hepten konu disi, burdaki herkes kendi arastirmasini yapabilir.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
48 numara ayakkabı yok yaw
1721858888248.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Buyur knk bunu alabilirsin sen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf
Supernova ve ultra boost serilerini alabilirsiniz. Nadiren indirime giren modeller ve bazı modellerinin tabanları Continental ile iş birliği halinde yapılıyor. Ben 5 sene önce aldım supernova continental hala aktif olarak giyiyorum. tabanı, hafifliği, sağlamlığı 10 numara ayakkabı. 4-6 taksit de var. Numarasını bulursanız alın gitsin.

Top Bottom