CRØXY
80+ Silver
Dahası
https://www.adidas.com.tr/tr/harden-volume-8-ayakkabı/IE2697.html basketbol oynayan kaçırmasın.
Ayni zamanda hatirlatma ve farkindalik yapiyot adam ama bazilari tribe giriyor iste.Adam fikrini belirtmiş sıcak fırsatlar da fikir belirtmek yasağı geldi de bizim mi haberimiz yok ?
Bilgi almaya giriyoruz boş kirletmişsiniz yorumları. Size soran olmadı.Ayni zamanda hatirlatma ve farkindalik yapiyot adam ama bazilari tribe giriyor iste.
Büyük ihtimalle baya yobaz bir ailede yetişmişsindir senBoykot
Bu da bi bilgi. Bilgi almak isteyenin, keyfime gore bilgi alisverişi yaparim. Eger ben konu disiysam, senin yaptigin bu sacmalik da konu dışı.Bilgi almaya giriyoruz boş kirletmişsiniz yorumları. Size soran olmadı.
Adidas neden boykot?Boykot
Iron man öldü. Bu da bir bilgi. Benim yaptığım konu dışıymış he. Keşke etrafta daha fazla zekası olan insan bulunsa.Bu da bi bilgi. Bilgi almak isteyenin, keyfime gore bilgi alisverişi yaparim. Eger ben konu disiysam, senin yaptigin bu sacmalik da konu dışı.
juventusun esofman altı vardı bitirmişler süper duruyordujuventus forması vardı belki o alınabilir.