❌İndirim Bitti! Adidas Rapidmove 2 Training Continental taban 42 2/3 2479 TL > Yükseldi 2906 TL

slowfood

80+
Reaksiyon skoru
155
Son düzenleme:
Daha önce şubatta 1064 TL gibi rakamları görmüş. Ama numara v.b. bilgisini göremedim. Renkte çok hoş gelmedi ama, dileyene;

Güncelleme: An itibariyle fiyat 2906 TL olmuş.
Konuyu hortlatıyor gibi oldum ama bi olay yaşandı anlatayım dedim. Bu ayakkabının 42.5 numarasını 2480 liraya falan aldım. Küçük gelince 43 almak için onu iade ettim evden aldılar 43 sipariş ettim o da ertesi gün geldi. Bende iade ettiğimin iadesini bekliyorum o sırada bankama bi baktım 2480 lira olması gereken bakiye 5000 TL 😀 üstten bildirimleri gelmiş iki iadeninde meğerse sonradan aldığım 43 numaranın yani kullandığım ayakkabınında iadesi gelmiş ve Amazon uygulamasında iade edildi olarak gözükmüyor sadece 42.5 olan iade edildi olarak gözüküyor. Arayıp sordum geri alamıyoruz hediyemiz olsun güle güle kullanın dedi temsilci.

Konu sahibi arkadaşa teşekkür ediyorum bedavadan ayakkabım oldu

Konuyu hortlatıyor gibi oldum ama bi olay yaşandı anlatayım dedim. Bu ayakkabının 42.5 numarasını 2480 liraya falan aldım. Küçük gelince 43 almak için onu iade ettim evden aldılar 43 sipariş ettim o da ertesi gün geldi. Bende iade ettiğimin iadesini bekliyorum o sırada bankama bi baktım 2480 lira olması gereken bakiye 5000 TL 😀 üstten bildirimleri gelmiş iki iadeninde meğerse sonradan aldığım 43 numaranın yani kullandığım ayakkabınında iadesi gelmiş ve Amazon uygulamasında iade edildi olarak gözükmüyor sadece 42.5 olan iade edildi olarak gözüküyor. Arayıp sordum geri alamıyoruz hediyemiz olsun güle güle kullanın dedi temsilci.

Konu sahibi arkadaşa teşekkür ediyorum bedavadan ayakkabım oldu
Açıkçası Amazonun sistemsel bir hatasından kaynaklanmış gibi görünüyor. İncelik göstermeleri oldukça keyifli olmuş. Güle güle kullanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,914
Üyeler
192,554
Son üye
Deniz38
Geri