🔥İndirim Adidas Spor 1259₺ (satıcı Adidas)

oguzleyla

80+
Reaksiyon skoru
4
Adidas Sportswear FX3632 Ultimashow Shoes 1319₺ altındaki kuponla düşüyor. Rahat model
Satıcı Adidas ona dikkat edelim başka satıcılarda ucuz olsa bile çalma gönderme ihtimalleri var

Ekler

• IMG_9492.webp
    IMG_9492.webp
    33.8 KB · Hit: 176
Adidas Sportswear FX3632 Ultimashow Shoes 1319₺ altındaki kuponla düşüyor. Rahat model
Satıcı Adidas ona dikkat edelim başka satıcılarda ucuz olsa bile çalma gönderme ihtimalleri var

Tavsiye verecek olursam bu tarz üstü bez ayakkabıların en azından parmakların gelen kısmı bez olmamasına dikkat edin. Çünkü 6-7 ayda burun kısmından yırtılmama ihtimali yok. Tecrübelerle sabit. Hatta yorumlarda da bir kullanıcı paylaşmış.

47 numarada indirim yok

44 numara 1319 , 46-47 numara 2799TL bıktım ya ayakkabı alamıyoruz. Numarası 45 üstü olanlara Allah sabır versin 1 yıldır hep ayakkabı bakıyorum 2 binden aşağı yok

Tavsiye verecek olursam bu tarz üstü bez ayakkabıların en azından parmakların gelen kısmı bez olmamasına dikkat edin. Çünkü 6-7 ayda burun kısmından yırtılmama ihtimali yok. Tecrübelerle sabit. Hatta yorumlarda da bir kullanıcı paylaşmış.
ben 2 yıl bu tarz ayakkabı giydim iç kumaşı yıprandı ama o burun kısmına hiçbir şey olmadı, bir başkasını da 1 yıldır giyiyorum yine dıştan bayağı sağlam görünüyor. ikisi de adidas

Geri