Ne bileyim islemciyi takamadım delirecemKim lastik takıyormuş
Takmayınca hamile mi kalıyormuş anakart (!)
Kral valla zorlaniyom anlatin napcazKafana bere takmadan yapma
götür bir bilgisayarcıya hemen halleder ne uğraşıyon.Ne bileyim islemciyi takamadım delirecem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral valla zorlaniyom anlatin napcaz
Ondan sonra saplasınlar arkadaşa 1500 2 bin tl akıllansıngötür bir bilgisayarcıya hemen halleder ne uğraşıyon.
Hatta yeni diye daha çok saplarlar. sıvı soğutma montajı kule tipi montajıda varsa ona sadece 500 tl saplarlar arkadaşagötür bir bilgisayarcıya hemen halleder ne uğraşıyon.
Kanka 3 pc ci aradim biri eskiden yapiyomus biri ankaradagötür bir bilgisayarcıya hemen halleder ne uğraşıyon.
İzmirdeysen yardımcı olurumNe bileyim islemciyi takamadım delirecem
Kral valla zorlaniyom anlatin napcaz
Sende haklısınnOndan sonra saplasınlar arkadaşa 1500 2 bin tl akıllansın
Hatta yeni diye daha çok saplarlar. sıvı soğutma montajı kule tipi montajıda varsa ona sadece 500 tl saplarlar arkadaşa
Bide vatanı aradim telesekreter girince kapadim sinriden taktim ya pinleri egdik ya da olduKanka 3 pc ci aradim biri eskiden yapiyomus biri ankarada
Keske kral keskee insta ver de görüntülü gosterim olmadiİzmirdeysen yardımcı olurum
Sıvı soğutma aldik taksitle gecirmesinlerOndan sonra saplasınlar arkadaşa 1500 2 bin tl akıllansın
Hatta yeni diye daha çok saplarlar. sıvı soğutma montajı kule tipi montajıda varsa ona sadece 500 tl saplarlar arkadaşa
Özelden atarım ama yoldayım 7 8 gibi ancaBide vatanı aradim telesekreter girince kapadim sinriden taktim ya pinleri egdik ya da oldu
Keske kral keskee insta ver de görüntülü gosterim olmadi
Sıvı soğutma aldik taksitle gecirmesinler