Neler Yeni

Adımı yaman yapıyorum müdürlüğe başvurdum

QİKUA

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
İsmimi walter white yapsam nası olur

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
E devletten başvurmak için isminde hata, veya absürt bir isminin olması gerekiyor. Normalse kabul edilmez
Kuzenimin isminin başında yağız olucakmış babası koydurtmayı unutmuş başvurdu yağız ismini beğendiği için değiştirdiler e devletten yaptı diye biliyorum hem hata olmasa bile sonuçta isimler aile tarafından verilen atanan şeyler bireyin özgürce değiştirme hakkı olması lazım herhangi bir hata olmasa bile ve bunun için nüfus müdürlüğüne gidip uğraşmak gerçekten üşendirici benim adım sadece emir değil mesela dedemin adını da vermişler 2 adım var 2. adımı sildirmek istiyorum

Megan

80+ Silver
Kuzenimin isminin başında yağız olucakmış babası koydurtmayı unutmuş başvurdu yağız ismini beğendiği için değiştirdiler e devletten yaptı diye biliyorum hem hata olmasa bile sonuçta isimler aile tarafından verilen atanan şeyler bireyin özgürce değiştirme hakkı olması lazım herhangi bir hata olmasa bile ve bunun için nüfus müdürlüğüne gidip uğraşmak gerçekten üşendirici benim adım sadece emir değil mesela dedemin adını da vermişler 2 adım var 2. adımı sildirmek istiyorum
Buna göre İl/İlçe İdare Kurulu kararı ile ad veya soyadı düzeltilmesine ilişkin başvurular e-Devlet'ten yapılabilecek. Mahkemenin aldığı kararla genel ahlaka uygun olmayan ve toplum tarafından gülünç olarak karşılanan isimlerde mahkeme kararı şartı aranmaksızın il veya ilçe idari kurulu tarafından değiştirilebilecek.

Resmi karara göre böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,701
Üyeler
164,718
Son üye
Anya77
Top Bottom