Evet mülteciler için yapılmış diye biliyorum.Zaten insanlar bu yüzden mülteciler için yapılmış bir program diye açıldığını söylemiyor muydu?
Evet mülteciler için yapılmış diye biliyorum.Zaten insanlar bu yüzden mülteciler için yapılmış bir program diye açıldığını söylemiyor muydu?
o yapılabilir bakAlperen'i Alp Eren yaparlar mı
Kuzenimin isminin başında yağız olucakmış babası koydurtmayı unutmuş başvurdu yağız ismini beğendiği için değiştirdiler e devletten yaptı diye biliyorum hem hata olmasa bile sonuçta isimler aile tarafından verilen atanan şeyler bireyin özgürce değiştirme hakkı olması lazım herhangi bir hata olmasa bile ve bunun için nüfus müdürlüğüne gidip uğraşmak gerçekten üşendirici benim adım sadece emir değil mesela dedemin adını da vermişler 2 adım var 2. adımı sildirmek istiyorumE devletten başvurmak için isminde hata, veya absürt bir isminin olması gerekiyor. Normalse kabul edilmez
Buna göre İl/İlçe İdare Kurulu kararı ile ad veya soyadı düzeltilmesine ilişkin başvurular e-Devlet'ten yapılabilecek. Mahkemenin aldığı kararla genel ahlaka uygun olmayan ve toplum tarafından gülünç olarak karşılanan isimlerde mahkeme kararı şartı aranmaksızın il veya ilçe idari kurulu tarafından değiştirilebilecek.Kuzenimin isminin başında yağız olucakmış babası koydurtmayı unutmuş başvurdu yağız ismini beğendiği için değiştirdiler e devletten yaptı diye biliyorum hem hata olmasa bile sonuçta isimler aile tarafından verilen atanan şeyler bireyin özgürce değiştirme hakkı olması lazım herhangi bir hata olmasa bile ve bunun için nüfus müdürlüğüne gidip uğraşmak gerçekten üşendirici benim adım sadece emir değil mesela dedemin adını da vermişler 2 adım var 2. adımı sildirmek istiyorum