Adobe Illustrator %100 işlemci kullanıyor sorunu

Monrch

80+
Reaksiyon skoru
43
Arkadaşlar 32 GB RAM ve işlemci olarak 7800x3D kullanıyorum, pürüssüzleştirme gibi birkaç ayarı ayarlama çalıştığımda program donuyor ve işlemci kullanımı anına %100'e çıkıyor bunu nasıl çözebilirim? Halihazırda zaten 15GB RAM kullanıyor RAM'de yeterli.

Işlemci kullanımı 100 e çıkması normal gibi bende grafik tasarımcıyım oyunlarda 90 derece gören laptopum render alırken max 70 derecelerde geziyor programı silip yeniden kurmayı dene photoshop yada premierde yaşıyormusun bu sorunu

Işlemci kullanımı 100 e çıkması normal gibi bende grafik tasarımcıyım oyunlarda 90 derece gören laptopum render alırken max 70 derecelerde geziyor programı silip yeniden kurmayı dene photoshop yada premierde yaşıyormusun bu sorunu
Hocam şu an Illustrator'ı öğrenmek istediğim için bu programla başladım temel bir kaç şeyi öğrendikten sonra photoshop'a geçeceğim, fakat yaşadığım durum şöyle pürüssüzleştirmeyi seçip sağa veya sola çekmeye başladığım an %100'e çıkıp işlemci 80-85 dereceye çıkıyor ve program donuyor ben ne zaman bu işlemi yapmayı bırakayım hemen eski haline dönüyor. Bunun gibi bir 2 ayarda da böyle sorunlar var programın genelinde böyle bir sorun yaşamadım.

Geri