Neler Yeni

Adobe Photoshop 2020 Programı ile yaptığım logo

hanzos

80+ Bronze
Arkadaşlar ilk deneyimim biraz bakarak yaptım olmuşmu ?

LOGO.png

Twitch için felan kullanılacak

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Gradient'ı çok güzel kullanmışsın, seçtiğin renk tonları gayet uyumlu. Ancak logo başka bir fotoğrafın üzerinde (mesela twitch stream off ekranında) her zaman uymayabilir, genel olarak yapısı ince ve aralarında boşluk var. Ancak yine de dış ışıma ekleyerek biraz daha uydurabilirsin. Eline sağlık.

hanzos

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gradient'ı çok güzel kullanmışsın, seçtiğin renk tonları gayet uyumlu. Ancak logo başka bir fotoğrafın üzerinde (mesela twitch stream off ekranında) her zaman uymayabilir, genel olarak yapısı ince ve aralarında boşluk var. Ancak yine de dış ışıma ekleyerek biraz daha uydurabilirsin. Eline sağlık.
stream of için ayrı yapmaya çalışacağım aralarda boşluk olmasının sebebi fonttan kaynaklı dış ışıma olayını biraz açarmısın belirttiğim gibi ilk kullanımım

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
stream of için ayrı yapmaya çalışacağım aralarda boşluk olmasının sebebi fonttan kaynaklı dış ışıma olayını biraz açarmısın belirttiğim gibi ilk kullanımım
Ben kullanmayalı aylar oldu ancak sağ altta katmanlar var, onlardan dış ışıma eklemek istediğine çift tıklayıp o katmanın seçeneklerini aç, efektlerde dış ışıma var, o katmanın kenarlarından dışarı doğru seçtiğin renk fışkırıyor. Şey gibi düşün; windows 10 da performans moduna almadıysan sekmeleri pencere durumunda tutarsan etrafında küçük bir karartı var; onu istediğin renkte, istediğin saydamlıkta ve istediğin genişlikte ekleyebileceksin.

hanzos

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanmayalı aylar oldu ancak sağ altta katmanlar var, onlardan dış ışıma eklemek istediğine çift tıklayıp o katmanın seçeneklerini aç, efektlerde dış ışıma var, o katmanın kenarlarından dışarı doğru seçtiğin renk fışkırıyor. Şey gibi düşün; windows 10 da performans moduna almadıysan sekmeleri pencere durumunda tutarsan etrafında küçük bir karartı var; onu istediğin renkte, istediğin saydamlıkta ve istediğin genişlikte ekleyebileceksin.
Gördüm ama kullanmayacağım logo üzerinde oynama yaptım ve hakkında kısmı ekledim
LOGOM.pngBaşlıksız-1.png

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Gayet hoş olmuş ellerine saglık kardeşim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,874
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom