kanka cidden çok hoş ama anlamlı olması lazım böyle şeylerin bir anlamı varmı yani x feLAN?Arkadaşlar ilk deneyimim biraz bakarak yaptım olmuşmu ?
Alıntıyı görüntüle
Twitch için felan kullanılacak
stream of için ayrı yapmaya çalışacağım aralarda boşluk olmasının sebebi fonttan kaynaklı dış ışıma olayını biraz açarmısın belirttiğim gibi ilk kullanımımGradient'ı çok güzel kullanmışsın, seçtiğin renk tonları gayet uyumlu. Ancak logo başka bir fotoğrafın üzerinde (mesela twitch stream off ekranında) her zaman uymayabilir, genel olarak yapısı ince ve aralarında boşluk var. Ancak yine de dış ışıma ekleyerek biraz daha uydurabilirsin. Eline sağlık.
Ben kullanmayalı aylar oldu ancak sağ altta katmanlar var, onlardan dış ışıma eklemek istediğine çift tıklayıp o katmanın seçeneklerini aç, efektlerde dış ışıma var, o katmanın kenarlarından dışarı doğru seçtiğin renk fışkırıyor. Şey gibi düşün; windows 10 da performans moduna almadıysan sekmeleri pencere durumunda tutarsan etrafında küçük bir karartı var; onu istediğin renkte, istediğin saydamlıkta ve istediğin genişlikte ekleyebileceksin.stream of için ayrı yapmaya çalışacağım aralarda boşluk olmasının sebebi fonttan kaynaklı dış ışıma olayını biraz açarmısın belirttiğim gibi ilk kullanımım
Gördüm ama kullanmayacağım logo üzerinde oynama yaptım ve hakkında kısmı ekledimBen kullanmayalı aylar oldu ancak sağ altta katmanlar var, onlardan dış ışıma eklemek istediğine çift tıklayıp o katmanın seçeneklerini aç, efektlerde dış ışıma var, o katmanın kenarlarından dışarı doğru seçtiğin renk fışkırıyor. Şey gibi düşün; windows 10 da performans moduna almadıysan sekmeleri pencere durumunda tutarsan etrafında küçük bir karartı var; onu istediğin renkte, istediğin saydamlıkta ve istediğin genişlikte ekleyebileceksin.
Daha küçüklerini yapacağın zaman arkaplan ile yazıyı ayıracak bir şey olması gerekecek, o zaman kullanman lazım. ya da ona alternatif kontur eklersin.Gördüm ama kullanmayacağım logo üzerinde oynama yaptım ve hakkında kısmı ekledim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hoş olmuşArkadaşlar ilk deneyimim biraz bakarak yaptım olmuşmu ?
Alıntıyı görüntüle
Twitch için felan kullanılacak