erenwfurkan
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 145

Adobe illüstratör ucuza almanın yolu varmı

Ögrenci değilim ve bu naralar herşeyin hesabını yapmam lazım eğer key veriyorlarsa alacam eğer keyli olmuyorsa almayacamCreative cloud'da öğrenciye aylık 130 lira gibi bir fiyatı var zaten. Korsan indirip sistemin güvenliğini riske atmaya değmez bence.
Key durumu yok maalesef abonelikle satın alabiliyorsun. Nette key adı altında satılanların crackliden farkı yok. En ucuzu arkadaşın dediği gibi öğrencilik aboneliği. Öğrenci olmana gerek yok. Kabul ediyor.Ögrenci değilim ve bu naralar herşeyin hesabını yapmam lazım eğer key veriyorlarsa alacam eğer keyli olmuyorsa almayacam
150 tl 1 aylık key diyor bence öğrenci alsa daha iyi fiyat :dhttps://www.saglamlisans.com/urun/adobe-creative-cloud-tum-uygulamalar-satin-al/ lisansları genelde burdan alıyorum fiyatı nasıldır bilgim yok bir bakın isterseniz.
1 aylıkmı farketmedim 3 aylık yazıyordu ondan atmıştım150 TL 1 aylık key diyor bence öğrenci alsa daha iyi fiyat :d
Key durumu yok maalesef abonelikle satın alabiliyorsun. Nette key adı altında satılanların crackliden farkı yok. En ucuzu arkadaşın dediği gibi öğrencilik aboneliği. Öğrenci olmana gerek yok. Kabul ediyor.
Deneme sürümü sonrası gpl dedi gpl şirket hesabı gibi mi anlamadım1 aylıkmı farketmedim 3 aylık yazıyordu ondan atmıştımEdit: 3 aylık kalkmış
Knk bende var öğrenci üyeliği aldım ama kullanmıyorum hesabı sana vereyim aylık ücreti karşılığında 130 tl den ,iptal edemiyorum 1 yıllık aldığım içinDeneme sürümü sonrası gpl dedi gpl şirket hesabı gibi mi anlamadım