🔥İndirim Adore çalışma koltuğu 3887 TL Peşine 6 taksit.

Bi kaç saat önce 6 taksitle 3600'e aldık pazaramadan teşekkürler

kaç kg kadar destekliyor
1751495464101.webp

Bunun seduna thunder pro ile tasarımı birebir aynı. Aynı ürün müdür acaba:

Son düzenleme:
pazaramada da mı 3500 3600 lira idi? yoksa ekstra bir kupon mu? bende şuan 5k gözüküyor.

Aldım 3 taksikte pazarlamadan inşallah oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz

Bende verdim sipariş pazaramadan bakalım gelince göreceğiz

Müşterilerin bazıları, firmanın fatura yollamadığından ve vergi kaçırdığından bahsetmişler. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama aranızda alışveriş yapanlar bilgi verirse çok güzel olur. Ben de birkaç ürün almayı düşünüyorum. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Müşterilerin bazıları, firmanın fatura yollamadığından ve vergi kaçırdığından bahsetmişler. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama aranızda alışveriş yapanlar bilgi verirse çok güzel olur. Ben de birkaç ürün almayı düşünüyorum. İyi forumlar.
hocam o müşterilerin büyük ihtimalle internetten haberi yok. e-arşiv faturanızı maile iletiyorlar bu konuda sıkıntı yaşamazsınız.

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    28.1 KB · Hit: 75
Arkadaşlar bu ürün sepette indirime düşmüyor , yani Pazarama üzerinden almak istediğimde sepette 3599₺ gözüküyor ama düşmüyor.

Dostlar bu koltuğu test eden kullanan var ise görüş belirtebilir mi? Oyun oynamak, film izlemek için almayı düşünüyorum. Aynı fiyatlara kalitesiz oyuncu koltuğu alacağıma en azından rahat sağlam hava alan bi ofis koltuğu olarak bunu alırım, daha mantıklı geliyor.

Alanlara ulaştı mı acaba? Evde oyun oynamak için kullanacağım, fileli bir model arıyordum bunu gördüm. Boyun desteği de iyi duruyor. Kalitesi nasıl acaba markanın. Bu fiyatlara yada daha ucuza ne önerirsiniz?

Dış görünüş olarak cezbetti. Fiyat da uygun alıp kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,496
Üyeler
184,173
Son üye
nisa353535353
Geri