Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Adore Gaming Boss Oyuncu ve Bilgisayar Masası-Siyah 4.793,40 TL

marangozda beyaz masa yapılabilirmiki şuan ki masam çok küçük yetmiyor
Hiç marangoz ile uğraşmaya değmez, istediğiniz ölçüde IKEA'dan masa tablası alıp, altına da şu ayaklardan kendiniz monte ediyorsunuz. https://www.hepsiburada.com/4k-home...-70-cm-p-HBCV000057VIHD?magaza=4K HOME DESİNG

Ben bu şekilde yaptım, yine IKEA'daki fırsat köşesinden de neredeyse kusursuz keson alarak çekmece ihtiyacını da giderdim. Dev bir çalışma masası yaptım (L şeklinde, tablalar 200 x 60).

73 ile 76 arasında uzun süre kullanımda dağlar kadar fark var. 73 Ikea masam var bir tane de 76 marangoz yapımı var. 76 kullanımda gerçekten kolları çok kötü etkiliyor. Ders çalışma örneği vermişsiniz de kolları masaya koyup yazı yazmakla uzun süre çalışmak arasında çok fark var. Bana kalırsa ideal 70-73 arası olması gerekiyor.
taburede oturmuyorsan bir oyuncu koltuğun varsa 76 cm idealdir. koltuğunu aşağı yukarı ayarlarsın.

73 ile 76 arasında uzun süre kullanımda dağlar kadar fark var. 73 Ikea masam var bir tane de 76 marangoz yapımı var. 76 kullanımda gerçekten kolları çok kötü etkiliyor. Ders çalışma örneği vermişsiniz de kolları masaya koyup yazı yazmakla uzun süre çalışmak arasında çok fark var. Bana kalırsa ideal 70-73 arası olması gerekiyor.
Kendi masamı tablanın altından almıştım, şimdi üstünden ölçtüm (muhtemelen o şekilde ölçülmüştür konudaki masa da) ve 78,5 cm. Boyum 1.85 çok rahatım. 73 ile 78.5 arasında da bahsettiğiniz gibi bir kullanım farkı yok, oğlumun odasındaki masayı kullanıyordum, o da rahattı bu da çok rahat.

ürün güzel fiyat güzel ama yeriniz varsa L masa tercih edin derim :kizginpeepo:

Kendi masamı tablanın altından almıştım, şimdi üstünden ölçtüm (muhtemelen o şekilde ölçülmüştür konudaki masa da) ve 78,5 cm. Boyum 1.85 çok rahatım. 73 ile 78.5 arasında da bahsettiğiniz gibi bir kullanım farkı yok, oğlumun odasındaki masayı kullanıyordum, o da rahattı bu da çok rahat.
özel yaptırdığım masam 78 cm boy 1.90 koltuğu ayarlayarak kullanıyorum bende.

adore = kalite.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum, kendi koltuğumu en düşük seviyede kullandığım halde bu masada gayet rahatım.
gayet normal bir ölçü ve standart ölçüdür bu. aksini isteyen masa yaptırmalı. 75/78 cm altında ki masalar çok alcak kalacaktır en basiti bir mezure ile ölçülünce zaten ideal olduğu ortaya çıkıyor hocam.

Hiç marangoz ile uğraşmaya değmez, istediğiniz ölçüde IKEA'dan masa tablası alıp, altına da şu ayaklardan kendiniz monte ediyorsunuz. https://www.hepsiburada.com/4k-home-desing-metal-ayak-masa-ayagi-ahsap-kutuk-masif-calisma-yemek-mutfak-ofis-masasi-retro-ayak-2-adet-70-cm-p-HBCV000057VIHD?magaza=4K HOME DESİNG

Ben bu şekilde yaptım, yine IKEA'daki fırsat köşesinden de neredeyse kusursuz keson alarak çekmece ihtiyacını da giderdim. Dev bir çalışma masası yaptım (L şeklinde, tablalar 200 x 60).
bundan 3 adet alındımı güzel bişey yapılabilir aklımda çok iyi fikirler var

Geri