Neler Yeni

ADSL'den VDSL Geçmeli Miyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
İlker
Merhaba Arkadaşlar Nasılsınız ? Bu Zorlu Korona Günlerinde Umarım Sağlığınız Ve Keyfiniz Yerindedir...

Arkadaşlar Başlıktan Da Göreceğiniz Üzere İnternet Hizmet Alımı İle İlgili Bir Durumum Söz Konusu. Bulunduğum Muhit İçin VDSL Hizmeti Alabiliyorum Fakat Evimde ADSL Mevcut. Şuan Ki Paketimde 16 Mbps Download, 2 Mbps Upload Alıyorum. VDSL Hizmeti Almak İstediğimde 35 Mbps Download, 3 Mbps Upload Alabileceğimi Belirttiler. (Not: 20 GB Sonrasında Upload 1/2 Oranında Düşüş Sağlıyor) Yayın İçin Sizce Geçmeli Miyim ?

Değerli Yorumlarınızı Bekliyor Ve Okuyor Olacağım, Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkür Ederim...

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Merhaba Arkadaşlar Nasılsınız ? Bu Zorlu Korona Günlerinde Umarım Sağlığınız Ve Keyfiniz Yerindedir...

Arkadaşlar Başlıktan Da Göreceğiniz Üzere İnternet Hizmet Alımı İle İlgili Bir Durumum Söz Konusu. Bulunduğum Muhit İçin VDSL Hizmeti Alabiliyorum Fakat Evimde ADSL Mevcut. Şuan Ki Paketimde 16 Mbps Download, 2 Mbps Upload Alıyorum. VDSL Hizmeti Almak İstediğimde 35 Mbps Download, 3 Mbps Upload Alabileceğimi Belirttiler. (Not: 20 GB Sonrasında Upload 1/2 Oranında Düşüş Sağlıyor) Yayın İçin Sizce Geçmeli Miyim ?

Değerli Yorumlarınızı Bekliyor Ve Okuyor Olacağım, Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkür Ederim...
Bence geçmelisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
İlker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel Kaba Fiyatlarını Da Paylaşmak İsterim.
ADSL 16 Mbps Download, 2 Mbps Upload => 90 TL
VDSL 35 Mbps Download, 3 Mbps Upload => 130 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
İlker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçmemen hata , geçince çok şey kazanmış oluyorsun.

Hocam Malesef Alt Yapım Max. 41 Mbps Download :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ailemin Yanına Yeni Geldiğim İçin Maalesef Taahhüt Konusunu Ben Gelmeden Önce TTNET İle 24 Ay Olarak Anlaşmışlar :D

goku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökay Sarıaltun
Superbox'a da bakmanı tavsiye ederim,detayları hakkında pek fikrim yok ama altyapısı olmayan bi arkadaşım kullanıyor biraz pahalı ama kendisi memnundu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
İlker
Superbox'a da bakmanı tavsiye ederim,detayları hakkında pek fikrim yok ama altyapısı olmayan bi arkadaşım kullanıyor biraz pahalı ama kendisi memnundu.
Hocam Baktım Ona Fakat %50 %50 Durum Söz Konusu Bulunduğun Yerde 4.5 Sim Çekmesine Bağlı Yayın İçin Ne Kadar Mantıklı Olacağına Karar Veremedim Maalesef :)

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,180
İsim
Jarvis-M
kesinlikle geçmelisin kabllonet varmı altyapı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular