🔥İndirim AEE® Turbo Jet Fan 1.499TL

Reaksiyon skoru
1
AEE® Turbo Jet Fan 120.000 RPM Şarjlı Ek Başlıklı 3 Kademeli Fenerli Basınçlı Hava Püskürtme Temizleyici – Taşınabilir Toz Üfleme, PC Klavye Kasa, Araba Temizliği,Mangal Fanı,Şişirme ve Vakumlama

Gayet kullanışlı aynı ürünün daha uygununu görmedim alıanabilir
1.499,00TL

https://amzn.eu/d/bZDtNgc
1764719281482.webp

PC kasasını temizler mi dostlar bu ? PC teknik servisinde büyük motorlu fanla üflüyolar(adını unuttum) ama bu da o işi görür mü?

Mangal yakarken işe yarar mı ? Fön makinesi kuvvetinde 5dk üflese yeter.

PC kasasını temizler mi dostlar bu ? PC teknik servisinde büyük motorlu fanla üflüyolar(adını unuttum) ama bu da o işi görür mü?
Ufff hem de nasıl temizliyor 😀 ama çok da yaklastirmamak lazım. Çok güçlü

bu bilgisayar parçalarının üstünde ince toz katmanı olur ya fön makinesinin soğuk ayarında hava versende çıkmaz parmağınla felan değince anca silinir onları alabiliyor mu bu makineler ?

Hocam temu veya aliexpresste bildiğiniz kaliteli olanı var mı bu üründen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz bu satıcıdan mı aldınız temu falan mı
Yok ben satın almadım. Bilgisayarcı bir arkadaşım toptancisindan almış. Pc yi temizlemek için ödünç almıştım 😀 Valla tozu dumana kattı. Çok kuvvetli.

bu bilgisayar parçalarının üstünde ince toz katmanı olur ya fön makinesinin soğuk ayarında hava versende çıkmaz parmağınla felan değince anca silinir onları alabiliyor mu bu makineler ?
bazı parçalarda nemlenmiş yapışmış gibi oluyo tozlar onları almıyor nemli bezle temizliyorum ben onları. hava tutarken fanları baya şiddetli döndürüyor o yüzden fanları dönmeyecek şekilde elle tutmak gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,636
Üyeler
185,781
Son üye
euchre
Geri