200TL'ye satıcı buldum. Acaba alıp tekrar satsam mı diye düşünmüyor değilim.Garantili ise 279TL ye koyabilrisin
250'ye de verebilirsiniz.200TL'ye satıcı buldum. Acaba alıp tekrar satsam mı diye düşünmüyor değilim.
200TL ye benim de alasım geldi200TL'ye satıcı buldum. Acaba alıp tekrar satsam mı diye düşünmüyor değilim.
Cougar CMX 700w da 275TL200TL ye benim de alasım geldi
En kötü 250TL ye sat derim
o PSU benim olacak. Çok iyi fiyat.200TL ye benim de alasım geldi
En kötü 250TL ye sat derim
Garantili ise 279TL ye koyabilrisin.
250'den satılır bence.
Bu ne kadar gider sizce? Belgesi yok. Temiz.250'ye de verebilirsiniz.
Hocam 500 600'ü var. Belgesi yok diyorsunuz.Cougar CMX 700w da 275TL
Yarı modüler Gold olması lazım. onu aslam kolay satarım aslında ha. Dur biraz daha pazarlık yapıp geliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o PSU benim olacak. Çok iyi fiyat.
Bu ne kadar gider sizce? Belgesi yok. Temiz.
beni gaza getiriyorsun adam 278'e kadar indiHocam 500 600'ü var. Belgesi yok diyorsunuz.
Dün yine tartıştık biraz. Çok da konuşmadık gerçi. Amaaan hocam aklıma güveniyorumbeni gaza getiriyorsun adam 278'e kadar indiBu lafları kızdan ayrılıp kafayı bulduktan sonra etmiyorsundur umarım. Furkan aklını çelmesin
![]()
500'ü var en kötü.Cougar CMX 700w da 275TL
Yarı modüler Gold olması lazım. onu aslam kolay satarım aslında ha. Dur biraz daha pazarlık yapıp geliyorum.
Cougar Psu'yu Adam zararına satıyor heraldeCougar CMX 700w da 275TL
Rahat 399TL ye gider tabi 600 700TL lere koyabilirsinCougar CMX 700w da 275TL
Bilmiyorum. iyi fiyat ya. Ürün de iyi .Yarı modüler olunca alımı da oluyor. Kolay satarım.Cougar Psu'yu Adam zararına satıyor heralde
Rahat 399TL ye gider tabi 600 700TL lere koyabilirsin