emreBeoa
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,156
bende kullanıyorum öyle bir fan sesi yok yaw farklı ürünler mi kullanıyoruzfan sesi uçak motoru gibi dikkat edin
bende kullanıyorum öyle bir fan sesi yok yaw farklı ürünler mi kullanıyoruzfan sesi uçak motoru gibi dikkat edin
Hiç üzülme. Kafana takıyorsan böyle bir üründe alabilirsin.Alsam mı diye düşünürken bu yorum üzdü... 1 yaprağı kırık fanı ses yapan FSP 500W 80 plus kullanıyorum sesinden bıktım çokta para vermek istemiyorum tercih edilir mi?
alsam mı ki kardeşin pcde performax var ama gtx 1060 yada gtx 1650s alacağım besler mi1k fiyatı vardı. 100tl lik bir indirim mevcut. Gayet güzel fiyat. Kaliteli bir psu.
![]()
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Bulk Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...www.teknobiyotik.com
Tabi ki de besler. Ben 5600x rx7600 ile tam yükte 300w değeri gördüm. Hadi sen de 350w her türlü yeterli.alsam mı ki kardeşin pcde performax var ama gtx 1060 yada gtx 1650s alacağım besler mi
bu alınır mı bizdeki de çok sesli uğraşamam tekrar sesleHiç üzülme. Kafana takıyorsan böyle bir üründe alabilirsin.
![]()
High Power 500W 80+ 37,5A@12V Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı (HPQ-500ST-H12S) | Teknobiyotik
High Power 500W 80+ Standard 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı PC Sisteminizin İhtiyaçlarına fazlasıyla cevap veren High Power 500W 80+ Std. Karşınızda... 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Yeni nesil giriş/orta seviye ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
Canım fanını değiştirsene yeni psu almak yerine.Alsam mı diye düşünürken bu yorum üzdü... 1 yaprağı kırık fanı ses yapan FSP 500W 80 plus kullanıyorum sesinden bıktım çokta para vermek istemiyorum tercih edilir mi?
PSU'ya uygun fanı nereden bulucam pat diye değiştiriliyor mu öyle?Canım fanını değiştirsene yeni psu almak yerine.
Değiştiriliyor tabiPSU'ya uygun fanı nereden bulucam pat diye değiştiriliyor mu öyle?
ŞUAN AYDINLANDIM RESMEN. Hiç aklıma gelmemişti valla psu kaliteli güzelde fan sesi çoğu zaman beni delirtecek seviyeye geliyordu. Öneri için teşekkürler.Değiştiriliyor tabi![]()
Kalitesiz lehimleme - Asıa X dandik çıkış kondasatörler 12v kanalı oldukça gürültülü - Grup düzenlemeli çapraz yüklerde dengesizlik yaratabilir .Kim diyor çok iyi cart curt ya. Yıllar önce bile berabet bir modeldi. Sadece çok uygun fiyatlı sistemlere öneririm. Tier F anında değiştirin kategorisinde zaten. Demek ki kronik sorunu ya da yapı hatası falan da var.
Yıllardır kullanıyorum diyene Tofaş da yıllardır yolda gidiyor derim. Kazada ikiye ayrılıyor ama.
Elin varsa temel elektirik bilgisi tornavida ve teli bükebiliyorsan sende değişim yapabilirsinŞUAN AYDINLANDIM RESMEN. Hiç aklıma gelmemişti valla psu kaliteli güzelde fan sesi çoğu zaman beni delirtecek seviyeye geliyordu. Öneri için teşekkürler.