Aerocool 600W VX PLUS alınır mı??

anlamadım gittigidiyordakine 550w mı dediniz hiç bişi anlamadım siz bana direk 320-270 arası bir PSU önderirmisiniz konuştuklarımıda olur 552w diyince anlamadım
600w bir psu ama 12v kanalından yani verdiği güç 552.

Kankam bu PSU 12V kanalından 550 veriyor.Korumları var mı?
ı dont know psu lar hakkında bir şey bilmiyorum sadece sertifika ve volt biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

600w bir PSU ama 12v kanalından yani verdiği güç 552.
600w isteyen sisteme yetmezmi ?

Yanloi

Yanlış yazılmış büyük ihtimal. Güç tablosuna baktım 552W veriyor.
bu ürün şimdi 550w mı ? anlamaadım

ı dont know PSU lar hakkında bir şey bilmiyorum sadece sertifika ve volt biliyorum

600w ama 552 w veriyor.

Alınır
Yalnız 80+ şart değil çünkü bu sadece senin elektrik faturana yansır

ı dont know PSU lar hakkında bir şey bilmiyorum sadece sertifika ve volt biliyorum

Denebilir.

600w ama 552 w veriyor.
benim sistemim: işlemci: ryzen 5 3600 gpu: MSİ RTX2060SUPER GAMİNG anakart: Asus b450 prime plus buna sanırım 550w yetiyor ama ben garanti olsun diye 600w alıyorum bana önerebileceğiniz uçuk fiyatta olmayacak bir psu önerir misiniz??

ozaman güzel bir psu önerisi alabilirniyim?

benim sistemim: işlemci: ryzen 5 3600 gpu: MSİ RTX2060SUPER GAMİNG anakart: Asus b450 prime plus buna sanırım 550w yetiyor ama ben garanti olsun diye 600w alıyorum bana önerebileceğiniz uçuk fiyatta olmayacak bir PSU önerir misiniz??

ozaman güzel bir PSU önerisi alabilirniyim?
Benim attığım.

hocam plaantoon'un 600w psusu var sertifika flan yok ama bizim bilgisayarcı almış bana diyorki sürekli bozuluyor ama garanti her seferinde kabul ediyor yenisini yolluyor diyo 180 tl flan ama ekran kartının yanma ihtimalide var ona göre

hocam plaantoon'un 600w psusu var sertifika flan yok ama bizim bilgisayarcı almış bana diyorki sürekli bozuluyor ama garanti her seferinde kabul ediyor yenisini yolluyor diyo 180 TL flan ama ekran kartının yanma ihtimalide var ona göre
Alınmaz.

Geri