600w bir psu ama 12v kanalından yani verdiği güç 552.anlamadım gittigidiyordakine 550w mı dediniz hiç bişi anlamadım siz bana direk 320-270 arası bir PSU önderirmisiniz konuştuklarımıda olur 552w diyince anlamadım
600w bir psu ama 12v kanalından yani verdiği güç 552.anlamadım gittigidiyordakine 550w mı dediniz hiç bişi anlamadım siz bana direk 320-270 arası bir PSU önderirmisiniz konuştuklarımıda olur 552w diyince anlamadım
ı dont know psu lar hakkında bir şey bilmiyorum sadece sertifika ve volt biliyorumKankam bu PSU 12V kanalından 550 veriyor.Korumları var mı?
600w isteyen sisteme yetmezmi ?600w bir PSU ama 12v kanalından yani verdiği güç 552.
bu ürün şimdi 550w mı ? anlamaadımYanloi
Yanlış yazılmış büyük ihtimal. Güç tablosuna baktım 552W veriyor.
600w ama 552 w veriyor.ı dont know PSU lar hakkında bir şey bilmiyorum sadece sertifika ve volt biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
600w isteyen sisteme yetmezmi ?
bu ürün şimdi 550w mı ? anlamaadım
![]()
Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Denebilir.ı dont know PSU lar hakkında bir şey bilmiyorum sadece sertifika ve volt biliyorum
600w isteyen sisteme yetmezmi ?
bu ürün şimdi 550w mı ? anlamaadım
![]()
Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
benim sistemim: işlemci: ryzen 5 3600 gpu: MSİ RTX2060SUPER GAMİNG anakart: Asus b450 prime plus buna sanırım 550w yetiyor ama ben garanti olsun diye 600w alıyorum bana önerebileceğiniz uçuk fiyatta olmayacak bir psu önerir misiniz??600w ama 552 w veriyor.
Benim attığım.benim sistemim: işlemci: ryzen 5 3600 gpu: MSİ RTX2060SUPER GAMİNG anakart: Asus b450 prime plus buna sanırım 550w yetiyor ama ben garanti olsun diye 600w alıyorum bana önerebileceğiniz uçuk fiyatta olmayacak bir PSU önerir misiniz??
ozaman güzel bir PSU önerisi alabilirniyim?
Alınmaz.hocam plaantoon'un 600w psusu var sertifika flan yok ama bizim bilgisayarcı almış bana diyorki sürekli bozuluyor ama garanti her seferinde kabul ediyor yenisini yolluyor diyo 180 TL flan ama ekran kartının yanma ihtimalide var ona göre