bu fiyatlara fsp corsair bulunabiliyor yine 850w olarak örnek;
Tabi gold sertifikalı bulursun. Attığım ürün 80+ Platinium sertifikalı. Ayrıca psu tier list'te tier a high end klasmanındabu fiyatlara fsp corsair bulunabiliyor yine 850w olarak örnek;
![]()
FSP Hydro K Pro HD2-850 850W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
FSP Hydro K Pro HD2-850 850W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Corsair TX850M 850W 80+ GOLD 14 Cm Fan CP-9020130-EU Yarı Modüler PSU - Fiyatı, Yorumları
Corsair TX850M 850W 80+ GOLD 14 Cm Fan CP-9020130-EU Yarı Modüler PSU yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Doğru hocam bende Termaltake Grand var 1200 W platinum ATX 3.0 özelliği yok diye eksik hissediyorum.Bu bütçelere ATX 3.0 PSU alın. Ne kadar Platinum verimli olsa bile miadı dolmuş bir model, bu dediğime Corsair HX , Evga Supernova, Seasonic Prime gibi eski seriler de dahildir.
2,5K ya ATX 3.0 psu mu var?Bu bütçelere ATX 3.0 PSU alın. Ne kadar Platinum verimli olsa bile miadı dolmuş bir model, bu dediğime Corsair HX , Evga Supernova, Seasonic Prime gibi eski seriler de dahildir.
var mı ki ?Bu bütçelere ATX 3.0 PSU alın. Ne kadar Platinum verimli olsa bile miadı dolmuş bir model, bu dediğime Corsair HX , Evga Supernova, Seasonic Prime gibi eski seriler de dahildir.
Bu bütçelere ATX 3.0 PSU alın. Ne kadar Platinum verimli olsa bile miadı dolmuş bir model, bu dediğime Corsair HX , Evga Supernova, Seasonic Prime gibi eski seriler de dahildir.
Bu nasıl bir tüketim çılgınlığıdır yarabbi ? Yapmayın dostumDoğru hocam bende Termaltake Grand var 1200 W platinum ATX 3.0 özelliği yok diye eksik hissediyorum.
Nasıl anlamadım ?Bu nasıl bir tüketim çılgınlığıdır yarabbi ? Yapmayın dostum