❌İndirim Bitti! Aerocool AE P7P850 PSU 2.669TL

GirayHan

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,908
İNDİRİM BİTTİ

1683130052563.png

Son düzenleme:
bu fiyatlara fsp corsair bulunabiliyor yine 850w olarak örnek;

bu fiyatlara fsp corsair bulunabiliyor yine 850w olarak örnek;
Tabi gold sertifikalı bulursun. Attığım ürün 80+ Platinium sertifikalı. Ayrıca psu tier list'te tier a high end klasmanında :)

1683131349924.png

Bu bütçelere ATX 3.0 PSU alın. Ne kadar Platinum verimli olsa bile miadı dolmuş bir model, bu dediğime Corsair HX , Evga Supernova, Seasonic Prime gibi eski seriler de dahildir.

Bu bütçelere ATX 3.0 PSU alın. Ne kadar Platinum verimli olsa bile miadı dolmuş bir model, bu dediğime Corsair HX , Evga Supernova, Seasonic Prime gibi eski seriler de dahildir.
Doğru hocam bende Termaltake Grand var 1200 W platinum ATX 3.0 özelliği yok diye eksik hissediyorum.

2,5K ya ATX 3.0 psu mu var?

und das netzteil schaltet bei viel grafiklast einfach ab. -- Amazon yorumlarından biri.
Çeviriden çevirdim:
ve çok fazla grafik yükü olduğunda güç kaynağı basitçe kapanır.

Arkadaslar bu psu tier list cok guzel bir tier list. Low priority bolgesinde olmasina ragmen high end, kesin orada aciklamasi falan da vardir bu durumun. Ben o tierliste bayagi guveniyorum metodolojisi cok cok guzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_20230503-230718_Chrome.jpg

Burada bakin 1 in yaninda yazani okuyun. Yeni batch lerde genelde duzeltilmis diyor. High transient akim ureten kartlarda uzak durulmali yani stabil hale gelmeden once anlık yuksek ceken kartlar. Risksiz mi hayir. Ama denenip iade edilebilinir. Bu durumuna ragmen yuksek seviye bir psu oldugu net.

Doğru hocam bende Termaltake Grand var 1200 W platinum ATX 3.0 özelliği yok diye eksik hissediyorum.
Bu nasıl bir tüketim çılgınlığıdır yarabbi ? Yapmayın dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,721
Üyeler
174,229
Son üye
hellospontos
Geri