❌İndirim Bitti! AeroCool P300C mATX ARGB Akvaryum Kasa 2675 TL (Kritik Stok)

45cm gpu desteği var nasıl sığmaz 3 fanlı kartlar
Özelliklerine çok bakmadım hocam ya öyle bir söylenti olduğu için sorumluluğu üstümden atmak üzere yazdım, acaba dikey özelliği vardı da ona istinaden mi söylediler bilmiyorum. Zaten stok bitti sanırım 404 dönüyor. Umarım benimki iptal olmaz.

Özelliklerine çok bakmadım hocam ya öyle bir söylenti olduğu için sorumluluğu üstümden atmak üzere yazdım, acaba dikey özelliği vardı da ona istinaden mi söylediler bilmiyorum. Zaten stok bitti sanırım 404 dönüyor. Umarım benimki iptal olmaz.
yüksekliği çok düşük kasa sıkıntı yapmasın sonra

Segotep Brave W1 de var içinde kötü denilemeyecek 750w da var.

yüksekliği çok düşük kasa sıkıntı yapmasın sonra
Sanmıyorum ya hiç öyle bir yorum okumadım. Benim için önemli olan genişlikti çünkü Phantom Spirit var kendisi aşırı büyük ayrıca fanın biri ramlerin üstüne denk geldiği için hafif yukarda. Bu da o konuda epey iyi 285mm.

Sanmıyorum ya hiç öyle bir yorum okumadım. Benim için önemli olan genişlikti çünkü Phantom Spirit var kendisi aşırı büyük ayrıca fanın biri ramlerin üstüne denk geldiği için hafif yukarda. Bu da o konuda epey iyi 285mm.
162 mm destek var cpu cooler icin 285mm eni olsa da anakart kismi bi tik onde arkaya psu takildigi icin bende de p500c olani var 1 haftadır kullaniyorum

162 mm destek var cpu cooler icin 285mm eni olsa da anakart kismi bi tik onde arkaya psu takildigi icin bende de p500c olani var 1 haftadır kullaniyorum
IMG_5841.webp

154mm yüksekliği var bunun normalde soldaki fan hafif yukarda ama en fazla 156mm falan oluyordur bu şekilde. Umarım sığar ya :D

Memnun musunuz hocam malzeme kalitesi falan nasıl?

Alıntıyı görüntüle

154mm yüksekliği var bunun normalde soldaki fan hafif yukarda ama en fazla 156mm falan oluyordur bu şekilde. Umarım sığar ya :D

Memnun musunuz hocam malzeme kalitesi falan nasıl?
bende de thermalright assassin x120 refined se var camla arada boşluk yeteli düzeyde var. ben kasayı baya beğendim özellikle fanları çok hoşuma gitti. curved olan camı çıkmıyor sabit bilgin olsun. arka taraf kablolama için rahatlık sunuyor biraz gerçi seninki daha kısa aynı durum geçerli olmayabilir. malzeme kalitesi olarakta orta seviyede bence parasına göre baya iyi ama orası ayrı ben memnunum fazlasıyla. akvaryum olmasına rağmen normal mid tower kasamla aynı sıcaklıkları alıyorum üstte ve altta fan yok bu arada ona rağmen değerler bu şekilde seyrediyor

Assassin Spirit 120 PLUS V2 var 154mm
1753771107544.webp

pearless almadıgıma hep pişman oluyom ölücülügüm almama engel olmuştu.

1753771139446.webp
kart 34cm

1753771181589.webp

göremiyorum kac cm gpu desteği var kasanın hosuma gitti 2500 bandına düşerse alabilirim kart sıgıyorsa
sanırım sitesinde the P300C supports high-end graphics cards up to 450mm diye geciyor uyumlu görünüyor

Assassin Spirit 120 PLUS V2 var 154mm
Alıntıyı görüntüle
pearless almadıgıma hep pişman oluyom ölücülügüm almama engel olmuştu.

Alıntıyı görüntüle kart 34cm

Alıntıyı görüntüle
göremiyorum kac cm gpu desteği var kasanın hosuma gitti 2500 bandına düşerse alabilirim kart sıgıyorsa
sanırım sitesinde the P300C supports high-end graphics cards up to 450mm diye geciyor uyumlu görünüyor
45cm destek var en baba ekran kartı bile sığar

@İgito Hocam kasa geldi, saatlerce kurmaya uğraştım bi çalıştırdım kasa fanları dönmüyor ve ışıkları yanmıyor. Şu kontrol paneli denilen dalgadan bi pwm bi de argb soketini anakartın ilgili yerlerine taktım, panelden sata kablosu da çıkıyor ama o öyle boşta duruyor. Ekstra bi şey yapmam gerek mi acaba sizde kurulum nasıl?

Ekleme: Kılavuzda ARGB yoksa sata powerı takın gibi bi şey okuduğumu düşündüğüm için takmamıştım. Sorun o imiş.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,275
Üyeler
183,087
Son üye
Yuemtay
Geri