Neler Yeni

Öneri Aerox 3 Wireless'tan Hangi Mouse'a Geçilir?

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
2 Yıldır Aerox 3 Wireless kullanıcısıyım ve fikrimi sorarsanız, pek de memnun değilim. Delikli olması dolayısıyla topladığı toz yüzünden mi bilmiyorum fakat kullandığım süre boyunca sıklıkla wireless kullanımda sorun yaşadım. Şimdi ise yeni bir wireless mouse arıyorum. Açıkçası çok büyük bir bütçe sorunum yok. Bugüne kadar duyduğum ve aklımda kaldığı kadarıyla g pro x superlight iyidir diye hatırlıyorum, fakat daha ucuza benzer performans alabileceğim f/p ürünler/markalar var mıdır? Önceliğim beni uzun süreli götürmesi, şuan olduğu gibi 2 yıl sonra tekrar değiştirmek zorunda kalmak istemiyorum. Mümkünse wireless konusunda en az problem yaşayan modeller hakkında yardımcı olabilir misiniz?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Arda Teksin
2 Yıldır Aerox 3 Wireless kullanıcısıyım ve fikrimi sorarsanız, pek de memnun değilim. Delikli olması dolayısıyla topladığı toz yüzünden mi bilmiyorum fakat kullandığım süre boyunca sıklıkla wireless kullanımda sorun yaşadım. Şimdi ise yeni bir wireless mouse arıyorum. Açıkçası çok büyük bir bütçe sorunum yok. Bugüne kadar duyduğum ve aklımda kaldığı kadarıyla g pro x superlight iyidir diye hatırlıyorum, fakat daha ucuza benzer performans alabileceğim f/p ürünler/markalar var mıdır? Önceliğim beni uzun süreli götürmesi, şuan olduğu gibi 2 yıl sonra tekrar değiştirmek zorunda kalmak istemiyorum. Mümkünse wireless konusunda en az problem yaşayan modeller hakkında yardımcı olabilir misiniz?
bütçe sorunun yoksa superlight en iyi seçim olur
veya atk blazing sky f1 veya x1 bakabilirsin

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe sorunun yoksa superlight en iyi seçim olur
veya atk blazing sky f1 veya x1 bakabilirsin
Sağ olun hocam, bir de yakındığım bir konu daha vardı. Ben solak olduğum için mouse4 ve mouse5 tuşları benim tersime geliyor, baş parmağımla pasmak yerine yüzük parmağımla basmam gerekiyor ve rekabetçi oyunlarda o tuşları kullanmam bir hayli zor oluyor, fakat tersini bulmam da zor sanırım. Bildiğiniz var mıdır acaba?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Arda Teksin
Sağ olun hocam, bir de yakındığım bir konu daha vardı. Ben solak olduğum için mouse4 ve mouse5 tuşları benim tersime geliyor, baş parmağımla pasmak yerine yüzük parmağımla basmam gerekiyor ve rekabetçi oyunlarda o tuşları kullanmam bir hayli zor oluyor, fakat tersini bulmam da zor sanırım. Bildiğiniz var mıdır acaba?
Maalesef bir bilgim yok.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aerox 3 ü bende emekli ettim ve satışa koydum geçenki indirimde throne raito mouse aldım onu kullanıyorum aerox3 ü aratmıyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,877
İsim
yusuf ecer
Eğer solak isen eşit mouselar alman gerekiyor. Çok safe mouselar istersen bütçe çıkabiliyorsa gpx2, viper v3 pro (5100tl idi hala öyleyse), bütçe çıkmıyorsa mchose a5 al. Superlight clonelarına yönel al5, z1, zenith pro gibi.

Top Bottom