Neler Yeni

Afet Bölgesine yaptığınız yardımlardan PİŞMAN MISINIZ?

Afet Bölgesine yaptığınız yardımlardan PİŞMAN MISINIZ?

• Evet

Oylar: 20 32.8%
  • Hayır

Oylar: 41 67.2%

• Oy kullanan toplam üye
    61

NightWish2434

80+ Silver
10 yaşında niye siyaset konuşuoz la ozmn bi anormallik vardır bence.
dostum deprem (Allah korusun) bambaşka bir şey millet akrabalarını arkadaşlarını yurttaşlarını kaybediyor. gündeme de bu geldi şimdi millet özgür değil mi oy kullanırken?

ErenMaiky

80+ Silver
sizi niye rahatsız etti o zaman? bende kürtler chpye vermesin istiyorum bir şey diyor muyum?
deprem bölgesinde geçen olumsuzluklara rağmen üstünlüğün hala akp de olması rahatsız etti. senin istememenin sebebi nedir? rahatsız olduğum sebepten dolayı akp'ye vermemesi senin içinde daha mantıklı değilmi?

NightWish2434

80+ Silver
deprem bölgesinde geçen olumsuzluklara rağmen üstünlüğün hala akp de olması rahatsız etti. senin istememenin sebebi nedir? rahatsız olduğum sebepten dolayı akp'ye vermemesi senin içinde daha mantıklı değilmi?
Dostum bir bildiği vardır seçmenin. çoğu büyük yaştadır mesela chp dönemine yaşı yetmiştir görmüştür ondan vermiyordur yada benim istemediğim sebepten, hdp ile ortaklıktan (selo serbest kalacak vs. vs.) vermemiş olabilir. ve yine ayriyetten muharrem inceye yapılan kumpas yüzünden de olabilir.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
pişman değilim

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
afada verdiğime tabi ki evet keşke ahbaba para atsaydım neys ztn ben de hataylıyım. hatayın yarısından fazlası (belkide %70-80 kayıtlı %60 civarı) m*lteci ve geri kalanlar ar*p. türkler fln azınlıkta bile değil böyle bir sonuç iyi bile. berbat bile olsa monarşi tek adamlılığı rakipsizliği falan destekleyeceğim artık milleti siyaset üzerinden ne hale getirdiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,755
Üyeler
168,028
Son üye
ahmetbaskancan23
Top Bottom