Neler Yeni

Afet Bölgesine yaptığınız yardımlardan PİŞMAN MISINIZ?

Afet Bölgesine yaptığınız yardımlardan PİŞMAN MISINIZ?

• Evet

Oylar: 20 32.8%
  • Hayır

Oylar: 41 67.2%

• Oy kullanan toplam üye
    61

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Pişmanım ve akp ye oy atanlara 1 kuruşum dahi geçtiyse helal etmiyorum.

melidoas6

80+ Silver
Arkadaşlar bu konu ciddi mi? Hayır adamlar özgür hakkını kullanmış ve çoğunluk ona vermeyi tercih etmiş. Orada çocuklar, bebekler var bu kadar vicdansız olmayın. Seçimi Kılıçdaroğlunun kaybedeceği belliydi suçlu o, mansuru aday yapsaydı böyle olmazdı üstelik oylarıda düşürdü. İnsanlara siyasi fikrinden dolayı böyle kin ve nefret duymayı bırakın kaç senedir aday olup alamıyorsa bu Kılıçdaroğlundan kaynaklıdır. Sağcı seçmen ankette değil kendini sandıkta gösterdi. Bu saatten sonra yapıcak bir şey yok.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar bu konu ciddi mi? Hayır adamlar özgür hakkını kullanmış ve çoğunluk ona vermeyi tercih etmiş ve orada çocuklar, bebekler var bu kadar vicdansız olmayın. Seçimi Kılıçdaroğlunun kaybedeceği belliydi suçlu o, mansuru aday yapsaydı böyle olmazdı üstelik oylarıda düşürdü. İnsanlara siyasi fikrinden dolayı böyle kin ve nefret duymayı bırakın kaç senedir aday olup alamıyorsa bu Kılıçdaroğlundan kaynaklıdır. sağcı seçmen ankette değil kendini sandıkta gösterdi. Bu saatten sonra yapıcak bir şey yok.
Mesele sağcı solcu meselesi değil ki. Yardım isteyenlere hakaret eden her yere yetiştik diyip insanları kandırmaya çalışan bir cumhurbaşkanından söz ediyoruz. Onlara bunlar yapılırken gidip halaa onun kazanması için oy veriyorlarsa ben helal etmem. Konu kılıçdaroğlunun kazanıp kazanmamasıyla alakalı değil. Tamamen bu kadar şeye rağmen erdoğanı desteklemeleriyle alakalı.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
yiyecek ekmekleri yok içecek temiz su bulamıyorlar ama Allah gibi taptıkları şu adama oy vermekten çekinmiyorlar. Kader planı kanka 🍌ailen ölsün mal varlığın sıfıra düşsün günlerce perişan ol ama bir paket çaya ve bir miktar paraya oyunu sat bana yardım etti diye. Beter ol

ErenMaiky

80+ Silver
Mesele sağcı solcu meselesi değil ki. Yardım isteyenlere hakaret eden her yere yetiştik diyip insanları kandırmaya çalışan bir cumhurbaşkanından söz ediyoruz. Onlara bunlar yapılırken gidip halaa onun kazanması için oy veriyorlarsa ben helal etmem. Konu kılıçdaroğlunun kazanıp kazanmamasıyla alakalı değil. Tamamen bu kadar şeye rağmen erdoğanı desteklemeleriyle alakalı.
arkadaşın son cümlesi her şeyi açıkladı.

melidoas6

80+ Silver
İnsanlar baştakine alışmış düzeni değiştirmek istemiyorlar. Onların ne düşünerek oy verdiğini bilemeyiz sadece aynı kandanız çocuklar vs var hala zor durumdalar belki orada oylarda sıkıntı oldu bilemeyiz insanlara böyle demeyin. Seçimin erdoğana çıkmasından ziyade bu kadar olumsuz şeye rağmen Kılıçdaroğlu alamadı demek ki hdp yerine sağcı seçmene oynaması gerekiyordu bilemiyorum. Ama böyle düşünmeyelim en azından oradaki insanlar için

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Demek ki bizim onları düşündüğümüz kadar onlar kendilerini düşünmüyor. Yarını, çocuklarının geleceğini düşünmüyorlar. Şu dakikadan sonra ben neden onları düşüneyim.
İnsanlar baştakine alışmış düzeni değiştirmek istemiyorlar. Onların ne düşünerek oy verdiğini bilemeyiz sadece aynı kandanız çocuklar vs var hala zor durumdalar belki orada oylarda sıkıntı oldu bilemeyiz insanlara böyle demeyin. Seçimin erdoğana çıkmasından ziyade bu kadar olumsuz şeye rağmen Kılıçdaroğlu alamadı demek ki hdp yerine sağcı seçmene oynaması gerekiyordu bilemiyorum. Ama böyle düşünmeyelim en azından oradaki insanlar için

Receb İvedik

80+ Bronze
adamlar istediği gibi kime oy verirse verir benim yaptığım yardım bunu etkileyemez

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Pişmanım diyenler insanlığını tekrar gözden geçirsinler.
Kendi cellatlarına aşık olup bir 5 yıl daha kendilerine acı çektirecek, üstelik bizleri de yanında sürükleyecek kişilere karşı herhangi bir hümanist tutum sergileyemem maalesef.

NightWish2434

80+ Silver
sırf para verdi diye AKP'ye oy basan deprem bölgesine söylenecek söz yok. depremin olduğu ilk günler halk sahip çıktı bölgeye. şimdi ne yapacaklar dışarıda soğukta çadırlarda duracaklar ,üzülmeyin bunlara artık.
evet basanlar 10 yaşında bilgisi geldi

Top Bottom