dostum bence wondershare filmora dene. evet o da ücretli ama uygun fiyata satılan lisansları var. ben deneme sürümünü indirmiştim gerçekten çok iyi bir program. after effects ile kapışıyor.After Effect çok pahalı. Bende crack yüklemek istemiyorum. Bu durumda After Effect yerine kullanabileceğim bedava uygulama arıyorum. Var mı?
Sony Vegas Pro.After Effect çok pahalı. Bende crack yüklemek istemiyorum. Bu durumda After Effect yerine kullanabileceğim bedava uygulama arıyorum. Var mı?
Aga filmora video edit değil mi?dostum bence wondershare filmora dene. evet o da ücretli ama uygun fiyata satılan lisansları var. ben deneme sürümünü indirmiştim gerçekten çok iyi bir program. after effects ile kapışıyor.
Sanırım bu da ücretli?Sony Vegas Pro.
yani evet ama filmora içerisinde çok fazla şey var. aşırı fazla.Aga filmora video edit değil mi?
yani evet ama filmora içerisinde çok fazla şey var. aşırı fazla.
bilemiyorum.Bu sınırsız mı?Wondershare Filmora 9
Wondershare Filmora 9 ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
ŞŞ çaktırma bee. Freeden yap geç sesini çıkartma..Aga filmora video edit değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanırım bu da ücretli?
Aga bir ses dosyası var bulamadım. Bak şimdi kolsuzluk anlarında o sahneye bu sesi koyarlar.ŞŞ çaktırma bee. Freeden yap geç sesini çıkartma..
yani evet ama filmora içerisinde çok fazla şey var. aşırı fazla.
Agalar nasıl filmora ile after effect yapıyrz?ŞŞ çaktırma bee. Freeden yap geç sesini çıkartma..
Bilmiyorum.Aga bir ses dosyası var bulamadım. Bak şimdi kolsuzluk anlarında o sahneye bu sesi koyarlar.
eveevvevvevev hüp tiri rüp rüp hiyivah diye bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Agalar nasıl filmora ile after effect yapıyrz?