After Effects 1 dakikalık yürüme animasyonu yapımı

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
703
Selamlar grafik projesinde bu kadar basit bir şey için bu kadar zorlanacağım aklımdan bile geçmezdi 1 dakikalık yürüme animasyonunda karakter ve background eksiğim var ve hiçbir yerde bulamadım chatgpt yardımı ile bulmaya çalıştım ama nafile hiçbir şey bulamadım ufak bir yardım istiyorum sizden sadece karakter ve background lazım şimdiden teşekkür ediyorum

İhtiyacın olan çizimler mi yürüme animasyonu mu yoksa ikisi de mi?

İhtiyacın olan çizimler mi yürüme animasyonu mu yoksa ikisi de mi?
hocam sadece yürüteceğim insan ve arka plan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

akşamdan beri uğraşıyorum sinirim bozuldu bu kadar basit bir şeyi bulamadığım için

hocam sadece yürüteceğim insan ve arka plan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

akşamdan beri uğraşıyorum sinirim bozuldu bu kadar basit bir şeyi bulamadığım için
Duik pluginle mı yapıyorsun animasyonu?

Duik pluginle mı yapıyorsun animasyonu?
yok hocam düz after effects var plugin vs kurmadım okulda öğretilen puppet tool ile yapıyoruz proje istedi hoca gece gece kafayı yedim bulamadım

yok hocam düz after effects var plugin vs kurmadım okulda öğretilen puppet tool ile yapıyoruz proje istedi hoca gece gece kafayı yedim bulamadım
YouTube'a duik plugin walking animation yaz. Plugini kur. Eğitim videolarının bazılarında belki proje dosyasını paylaşan da vardır. Varsa indirip düzenle kullan. Puppet toolla yürüme animasyonu çok mantıksız geldi bana. Çok basit durur. Duikle yapılan bir proje dosyası bulabilirsen daha profesyonel gözükür. Daha da kolay olur senin için. Bulamazsan birkaç video izle çözersin.

YouTube'a duik plugin walking animation yaz. Plugini kur. Eğitim videolarının bazılarında belki proje dosyasını paylaşan da vardır. Varsa indirip düzenle kullan. Puppet toolla yürüme animasyonu çok mantıksız geldi bana. Çok basit durur. Duikle yapılan bir proje dosyası bulabilirsen daha profesyonel gözükür. Daha da kolay olur senin için. Bulamazsan birkaç video izle çözersin.
teşekkürler hocam iyi akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,293
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri