Neler Yeni

Afterburner bilgi ekranı osd gözükmüyor

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
berat kaan
Bilgisayarın CS2 performansını kontrol etmek için afterburnerden bilgi ekranı kısmını ayarladım. Diğer bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor ama bu bilgisayarda hiç bir bilgiyi göstermiyor. Her şeyi doğru yaptığımdan emin gibiyim hatta FPS Monitör uygulaması ve Fraps kurdum onlar da göstermiyor. sorun ne olabilir?

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Feyyaz Yalcin
Ayarlardan girip alttan osd de göster işaretleyip yukardan gösterilmesini istedigin satırları tickleyip tekrar uygulaya basmalısın ve oyuna girmeden afterburneri acmalısın

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
berat kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlardan girip alttan osd de göster işaretleyip yukardan gösterilmesini istedigin satırları tickleyip tekrar uygulaya basmalısın ve oyuna girmeden afterburneri acmalısın
yapıyorum ama algılamıyor seçtiklerimi sağ alt köşedeki sistem tepsisine bakınca orda gösteriyor ama oyun içinde ekrana gelmiyor. osdde göster açık hepsinden tek tek tiki kaldırıp tekrar koydum düzelmedi. bilgisayarı açıp kapattım, oyunu açıp kapattım düzelmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mehmet Emin Uzun
Bilgisayarın CS2 performansını kontrol etmek için afterburnerden bilgi ekranı kısmını ayarladım. Diğer bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor ama bu bilgisayarda hiç bir bilgiyi göstermiyor. Her şeyi doğru yaptığımdan emin gibiyim hatta FPS Monitör uygulaması ve Fraps kurdum onlar da göstermiyor. sorun ne olabilir?
Cs 2 de sanırsam göstermiyodu cs go da da öyleydi

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mehmet Emin Uzun
cs2 de değerleri görebileceğim farklı bir şey var mı cl_showfps yaptığımda kaç fps olduğu belli olmuyor
Cs2 de nasıl oldu artık fps gösterme bilmiyorul açıkcası ama pc hocasının bi videosunda onlarında fps göstergesini açmakta zorlandıklarını hatırlıyorum cs 2de

KOHNELI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf KANDEMİR
cs2 de değerleri görebileceğim farklı bir şey var mı cl_showfps yaptığımda kaç fps olduğu belli olmuyor
cs 2 güvenlik nedeniyle kapatıyor diye biliyorum. Steam den oyunu başlatma kodu eklemeniz gerekiyor. Kod herhalde buydu:
-allow_third_party_software

Top Bottom