Agalar Bu Gerçekmi Yoksa Rüyamı Görüyorum

Reaksiyon skoru
118
1617374670524.png

B-beyler umarım düşer yoksa pc toplamamız baya baya zor olucak. Stok bekleyim dedim bi baktım bruh oldum o.O2 Daha beklesem dahada artıcakmış gibi hissediyorum ama ne bileyim sizin düşünceleriniz neler yazarsanız sevinirim.Kripto paralar bi anda yükselebilir ve bir anda düşebilir fakat 2-3 ay önce 1800 felandı galiba şuan 2000 gtx 1660 super alınırken şuan **GTX 1650** Alınıyor Umarım Ethereum düşer ve " EKRAN KART Stok Sorunlarını Düzeltirler" Şuan aşırı stresliyim abi kaç yıldır bekliyorum pc için her şey hazır felan bi bakıyorum bu tabloyu görüyorum ne bileyim içim sızlıyor artık :(:confused:

evet gerçek ben birazdaha yükselmesini bekliyorum hatta. kendi tahminimdir 2.5K yada ona yakın.

Ethereum' dan bu aşamadan sonra aşırı bir düşüş beklemeyin. Yakında Ethereum 2.0 tam olarak çıkacak ve mining kısmen bitecek, stoklar ufaktan yerine oturur yaklaşık 1 sene içerisinde.

Alıntıyı görüntüle
B-beyler umarım düşer yoksa pc toplamamız baya baya zor olucak. Stok bekleyim dedim bi baktım bruh oldum o.O2 Daha beklesem dahada artıcakmış gibi hissediyorum ama ne bileyim sizin düşünceleriniz neler yazarsanız sevinirim.Kripto paralar bi anda yükselebilir ve bir anda düşebilir fakat 2-3 ay önce 1800 felandı galiba şuan 2000 gtx 1660 super alınırken şuan **GTX 1650** Alınıyor Umarım Ethereum düşer ve " EKRAN KART Stok Sorunlarını Düzeltirler" Şuan aşırı stresliyim abi kaç yıldır bekliyorum pc için her şey hazır felan bi bakıyorum bu tabloyu görüyorum ne bileyim içim sızlıyor artık :(:confused:
Keşke sene 2012 de falan uyansam ama nerede o günler rüya değil maalesef :(

Ethereum' dan bu aşamadan sonra aşırı bir düşüş beklemeyin. Yakında Ethereum 2.0 tam olarak çıkacak ve mining kısmen bitecek. Stoklar ufaktan yerine oturacak. Yaklaşık 1 sene.
1600 e felan düşse fiyatlarıda biraz düşer gibi hissediyorum eğer düşerse direk alıcam adam gibi bi ekran kartı ama pek sanmıyorum ya

Alıntıyı görüntüle
hep beraber rüyadayız korkmayın ! inş düşe bu ne

Ethereum' dan bu aşamadan sonra aşırı bir düşüş beklemeyin. Yakında Ethereum 2.0 tam olarak çıkacak ve mining kısmen bitecek. Stoklar ufaktan yerine oturacak. Yaklaşık 1 sene.
Etherium 2.0'ın tam çıkış tarihi belli mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,650
Üyeler
184,478
Son üye
Sorloth
Geri