Neler Yeni

Agalar Bu Gerçekmi Yoksa Rüyamı Görüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
MyUserNamesThis
İlgilendiği Kategoriler
PC
1617374670524.png

B-beyler umarım düşer yoksa pc toplamamız baya baya zor olucak. Stok bekleyim dedim bi baktım bruh oldum o.O2 Daha beklesem dahada artıcakmış gibi hissediyorum ama ne bileyim sizin düşünceleriniz neler yazarsanız sevinirim.Kripto paralar bi anda yükselebilir ve bir anda düşebilir fakat 2-3 ay önce 1800 felandı galiba şuan 2000 gtx 1660 super alınırken şuan **GTX 1650** Alınıyor Umarım Ethereum düşer ve " EKRAN KART Stok Sorunlarını Düzeltirler" Şuan aşırı stresliyim abi kaç yıldır bekliyorum pc için her şey hazır felan bi bakıyorum bu tabloyu görüyorum ne bileyim içim sızlıyor artık :(:confused:

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
evet gerçek ben birazdaha yükselmesini bekliyorum hatta. kendi tahminimdir 2.5K yada ona yakın.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ethereum' dan bu aşamadan sonra aşırı bir düşüş beklemeyin. Yakında Ethereum 2.0 tam olarak çıkacak ve mining kısmen bitecek, stoklar ufaktan yerine oturur yaklaşık 1 sene içerisinde.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Alıntıyı görüntüle
B-beyler umarım düşer yoksa pc toplamamız baya baya zor olucak. Stok bekleyim dedim bi baktım bruh oldum o.O2 Daha beklesem dahada artıcakmış gibi hissediyorum ama ne bileyim sizin düşünceleriniz neler yazarsanız sevinirim.Kripto paralar bi anda yükselebilir ve bir anda düşebilir fakat 2-3 ay önce 1800 felandı galiba şuan 2000 gtx 1660 super alınırken şuan **GTX 1650** Alınıyor Umarım Ethereum düşer ve " EKRAN KART Stok Sorunlarını Düzeltirler" Şuan aşırı stresliyim abi kaç yıldır bekliyorum pc için her şey hazır felan bi bakıyorum bu tabloyu görüyorum ne bileyim içim sızlıyor artık :(:confused:
Keşke sene 2012 de falan uyansam ama nerede o günler rüya değil maalesef :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
MyUserNamesThis
İlgilendiği Kategoriler
PC
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ethereum' dan bu aşamadan sonra aşırı bir düşüş beklemeyin. Yakında Ethereum 2.0 tam olarak çıkacak ve mining kısmen bitecek. Stoklar ufaktan yerine oturacak. Yaklaşık 1 sene.
1600 e felan düşse fiyatlarıda biraz düşer gibi hissediyorum eğer düşerse direk alıcam adam gibi bi ekran kartı ama pek sanmıyorum ya

Skyline R34

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
hep beraber rüyadayız korkmayın ! inş düşe bu ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,481
Üyeler
168,304
Son üye
botkamile2
Top Bottom