Neler Yeni

Agalar Bu Gerçekmi Yoksa Rüyamı Görüyorum

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
1600 e felan düşse fiyatlarıda biraz düşer gibi hissediyorum eğer düşerse direk alıcam adam gibi bi ekran kartı ama pek sanmıyorum ya
Düşmez. etherumun 100 dolara falan düşmesi lazım. 1600 olsa da kazımı kimse bırakmaz. Ekran kartlarının düşmesi için kazımın bitmesi lazım.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
bence artar :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
MyUserNamesThis
İlgilendiği Kategoriler
PC
Düşmez. etherumun 100 dolara falan düşmesi lazım. 1600 olsa da kazımı kimse bırakmaz. Ekran kartlarının düşmesi için kazımın bitmesi lazım.
Aga ne yapsalar düşer? bu konu hakkında pek fazla bilgim yok nasıl düşeşeceği hakkında aydınlatırsan sevinirim Ethereum 2.0 Geldiğinde ne tür şeyler olucak + ve - Yönleri nelerdir bilen arkadaşlar var ise yazabilir mi rica etsem

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
ama düşerse süper olur

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Rüyadasın karşim "Gözünü kırp" HOP uyandın yok öyle şey bilgisayarı açık unutmuşaun.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Aga ne yapsalar düşer? bu konu hakkında pek fazla bilgim yok nasıl düşeşeceği hakkında aydınlatırsan sevinirim Ethereum 2.0 Geldiğinde ne tür şeyler olucak + ve - Yönleri nelerdir bilen arkadaşlar var ise yazabilir mi rica etsem
Onu şuan da tahimn etmek zor. Ama şu çok aşikar. İnsanlar şu anda eth kazdığı zaman çok kar ediyor. Mesela bir ekran kartının değeri 2000 TL ise adamlar 3 de verse 4 de verse 5 de verse Kar ettikleri için gözleri kapalı alıyorlar kartları ve piyasada kart kalmıyor. Eth kazılmayacak kadar değer kaybetmesi lazım ki miningciler kart almasınlar. Şuan da abartmıyorum 1 kamyon rtx 3090 alacak insanlar var türkiyede. 3070 yi 15 k ya alıyorlar gözleri kapalı. Neden? Çünkü zarar ettirmiyor. Eskiden ucuzken kimse almazdı çünkü kar ettirmiyordu...

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Etherium 2.0'ın tam çıkış tarihi belli mi?
Aslında şuan ETH 2.0 başladı denilebir sanırım, kesin bir bilgim yok ama şuan faz 0 aşamasındayız sanırım. Dediğim gibi bu konuda fazla bir bilgim yok.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kafadan bir seneyi çıkar sen, daha çok beklersin. Şuan al geç, almadığın her an zarardasın. Ben 1660Ti satıyorum mesela ETH böyle devam ederse haftaya +500 arttırırım büyük ihtimal.

Ariseks

80+ Gold
Ethereum' dan bu aşamadan sonra aşırı bir düşüş beklemeyin. Yakında Ethereum 2.0 tam olarak çıkacak ve mining kısmen bitecek, stoklar ufaktan yerine oturur yaklaşık 1 sene içerisinde.
3-4 sene öncede böyle olmuştu galiba millet stok bulamıyordu

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Alıntıyı görüntüle
B-beyler umarım düşer yoksa pc toplamamız baya baya zor olucak. Stok bekleyim dedim bi baktım bruh oldum o.O2 Daha beklesem dahada artıcakmış gibi hissediyorum ama ne bileyim sizin düşünceleriniz neler yazarsanız sevinirim.Kripto paralar bi anda yükselebilir ve bir anda düşebilir fakat 2-3 ay önce 1800 felandı galiba şuan 2000 gtx 1660 super alınırken şuan **GTX 1650** Alınıyor Umarım Ethereum düşer ve " EKRAN KART Stok Sorunlarını Düzeltirler" Şuan aşırı stresliyim abi kaç yıldır bekliyorum pc için her şey hazır felan bi bakıyorum bu tabloyu görüyorum ne bileyim içim sızlıyor artık :(:confused:
çoğukişi seninle ayni durumda dostumm 😀😀😀

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Etherum sahiplerinin eth leri 2.0 amı geçicek?
Ethereum' dan bu aşamadan sonra aşırı bir düşüş beklemeyin. Yakında Ethereum 2.0 tam olarak çıkacak ve mining kısmen bitecek, stoklar ufaktan yerine oturur yaklaşık 1 sene içerisinde.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Alıntıyı görüntüle
B-beyler umarım düşer yoksa pc toplamamız baya baya zor olucak. Stok bekleyim dedim bi baktım bruh oldum o.O2 Daha beklesem dahada artıcakmış gibi hissediyorum ama ne bileyim sizin düşünceleriniz neler yazarsanız sevinirim.Kripto paralar bi anda yükselebilir ve bir anda düşebilir fakat 2-3 ay önce 1800 felandı galiba şuan 2000 gtx 1660 super alınırken şuan **GTX 1650** Alınıyor Umarım Ethereum düşer ve " EKRAN KART Stok Sorunlarını Düzeltirler" Şuan aşırı stresliyim abi kaç yıldır bekliyorum pc için her şey hazır felan bi bakıyorum bu tabloyu görüyorum ne bileyim içim sızlıyor artık :(:confused:
Konsol almak daha mantıklı artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,055
Üyeler
161,387
Son üye
taylanny
Top Bottom