- Konu Sahibi Konu Sahibi
aga bende masaüstü istiyorumda taşıyıcam hep bilgisayarı laptop lazım o yüzdenBakayım biraz daha.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masaüstü olmaz mi 2070 super lı sistem dizerim ya![]()
aga bende masaüstü istiyorumda taşıyıcam hep bilgisayarı laptop lazım o yüzdenBakayım biraz daha.
Masaüstü olmaz mi 2070 super lı sistem dizerim ya![]()
aga bunu forumda sormuştum şu cevabı aldım"Hocam buna da bir bak. Isınma problemöi yoksa bu daha iyi.Acer Nitro AN515-44 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 256GB SSD GTX Fiyatı
Acer Nitro AN515-44 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 256GB SSD GTX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kullanan arkadaşım var başka bir modelini memnundu o yüzden önerdim. Biraz inceleyeyim bakalım. Hiç laptop kullanmadım... Dönerim birazdan.aga bunu forumda sormuştum şu cevabı aldım"
Acer nitrolarda düşük fps sorunu var.Hatta bunun hakkında bir dc grubumuz var." diye
Onu kim dedi ki? Neye dayalı olarak FPS düşükmüş?aga bunu forumda sormuştum şu cevabı aldım"
Acer nitrolarda düşük fps sorunu var.Hatta bunun hakkında bir dc grubumuz var." diye
tamamdır kankaKullanan arkadaşım var başka bir modelini memnundu o yüzden önerdim. Biraz inceleyeyim bakalım. Hiç laptop kullanmadım... Dönerim birazdan.
Onu kim dedi ki? Neye dayalı olarak FPS düşükmüş?
arkadaş böyle söylediAcer nitrolarda düşük fps sorunu var.Hatta bunun hakkında bir dc grubumuz var.
Satıcıya sor 2020 modeli ise havada kap. Gittigidyorda 10k ya satan var :/tamamdır kanka
arkadaş böyle söyledi
O arkadaşına bi' sor derim, FPS düşüren neymiş? Düşük FPS sorununu ilk kez senden duyuyorum.tamamdır kanka
arkadaş böyle söyledi
zorlamaya çalış çünkü fps performans olarak aşırı fark var hemde aşırıo kadar çıkamıyorum aga
discord grubumuz var bir kaç kişilik asıl çözeriz diye tartışıyoruz.acer forumlara da bakabilirsin.ve bende acer kullanıyorum.O arkadaşına bi' sor derim, FPS düşüren neymiş? Düşük FPS sorununu ilk kez senden duyuyorum.
Örnek bir acer forumu konusu var mı?discord grubumuz var bir kaç kişilik asıl çözeriz diye tartışıyoruz.acer forumlara da bakabilirsin.ve bende acer kullanıyorum.
araştırırsan daha da fazla bulabilirsinÖrnek bir acer forumu konusu var mı?