Coil Whine Sorunu İçin THH Başvuru Süreci

levo45

80+
Reaksiyon skoru
2
26.12.2024 tarihinde Thh ekran kartımda bulunan coil whine sorunu için başvurdum nerden başvurdum bin pişman oldum bunla uğraştığım kadar başka şeyle uğraşsaydım 20 kart parası kazanırdım 5 ay sonra bilirkişi geldi baktı etti bişey demeden gitti 1 ay bilirkişi olayı sürdü 4 ay bekleyiş şimdide 27.05.2025 tarihinde konu Gündeme alındı hadi sonuçlandı sonuçlanacak derken 28.05.2025 tarihinde gündemden çıkarılıp tekrar gündeme alınıyor ben anlayabilmiş değilim konu hakkında fikri bilgisi olan aydınlatabilir mi

Ekler

• 1x.webp
    1x.webp
    23 KB · Hit: 51
26.12.2024 tarihinde Thh ekran kartımda bulunan coil whine sorunu için başvurdum nerden başvurdum bin pişman oldum bunla uğraştığım kadar başka şeyle uğraşsaydım 20 kart parası kazanırdım 5 ay sonra bilirkişi geldi baktı etti bişey demeden gitti 1 ay bilirkişi olayı sürdü 4 ay bekleyiş şimdide 27.05.2025 tarihinde konu Gündeme alındı hadi sonuçlandı sonuçlanacak derken 28.05.2025 tarihinde gündemden çıkarılıp tekrar gündeme alınıyor ben anlayabilmiş değilim konu hakkında fikri bilgisi olan aydınlatabilir mi
O başlık ne öyle ya :O İlgi çekici olmuş. Ancak böyle yapmamanız gerekir.

Bobin cızırtısı zaten sorun olarak görünmüyor bildiğim kadarıyla.

değişim yapılanlar nasıl yapılıyor emsal kararlar mevcut
Asus mesela müşteri memnuniyeti adına değişim raporu cıkarıyordu direk diğer markaları bilmiyorum.

Cw olan kartlarda değişim yapılmıyor boşuna uğraşmışsın. Zaten değişim yapsa da gelen kartda da %90 cw olur.

"Coil Whine" elektromanyetik devrelerin olmazsa olmaz bir yan etkisi, kullanılan kondüktör ve kapasitör kalitesine bağlı olarak ama az ama çok bu ses oluşur.

Çoğu kullanıcı ortam gürültüsünden bu sesi fark etmez bile.

Servislerin bu durum için değişim veya iade kararı vermezi zor, yapanlar varsa helal olsun derim ben.

coilwhinedan bukadar çok rahatsız olan insanları anlayamıyorum kartın herhangi bi sorunu oldugu anlamına gelmiyor kasanın içinde fanlar çalışıyorsa zaten sesi farketmezler bile kulaklık takılıyken benim karttada coilwhine var hiç rahatsız olmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,646
Üyeler
174,904
Son üye
kyrozen
Geri