Neler Yeni

Age Of Civilaziton Hakkında...

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
Şuan benim para -112000

Nasıl düzelticem?
Mesaj otomatik birleştirildi:

He bide ben şuan Suriye'ye giricem.
bak bence şöyle yeni bi save aç. Baya yok etmişsin çünkü ekonomiyi. Sol üstten bayrağa bas.Orada vergi, araştırma falan olur. bide küçük bi çizgi. Hepsini o küçük çizgide hizala. Ondan sonra biraz para birikitirip asker bas. Ama abanmadan yavaş yavaş. Sonra paran birikince enflasyon uyarısı verir. O zaman da araştırma,yatırım veya malları fulle eksi olana kadar bütçe.Sonra eski haline geri getir.Savaşıp toprak alınca da asimile et yoksa isyan çıkar.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
bak bence şöyle yeni bi save aç. Baya yok etmişsin çünkü ekonomiyi. Sol üstten bayrağa bas.Orada vergi, araştırma falan olur. bide küçük bi çizgi. Hepsini o küçük çizgide hizala. Ondan sonra biraz para birikitirip asker bas. Ama abanmadan yavaş yavaş. Sonra paran birikince enflasyon uyarısı verir. O zaman da araştırma,yatırım veya malları fulle eksi olana kadar bütçe.Sonra eski haline geri getir.Savaşıp toprak alınca da asimile et yoksa isyan çıkar.

Hocam ben Suriye'ye girdim, 3 şehir aldım. Sonra barış yaptım. Bu saveyi düzeltme şansım hiç mi yok? Ne bileyim asker falan silsem?

Veya siz oynarken bana yardım eder misiniz?

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
Hocam ben Suriye'ye girdim, 3 şehir aldım. Sonra barış yaptım. Bu saveyi düzeltme şansım hiç mi yok? Ne bileyim asker falan silsem?

Veya siz oynarken bana yardım eder misiniz?
yani canın sıkılmasın diye dedim. Ama onlar basit ülkeler oldukları için yeni save açıp tamamını bile alabilirsin suriyenin.Sen bilirsin tabi.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
yani canın sıkılmasın diye dedim. Ama onlar basit ülkeler oldukları için yeni save açıp tamamını bile alabilirsin suriyenin.Sen bilirsin tabi.

Hocam siz bana rehber niteliğinde biraz oyunu anlatır mısınız? Çünkü ben oyunu hiç bilmiyorum, Youtube'den de öğrenemedim.

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
şuna bi bakın. ben ilk burdan öğrenmiştim. anlamazsanız yardımcı olmaya çalışırım

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Son durum şöyle:

Gurcistanı aldım, Yunanistan'ı aldım, Ermanistan'ı aldım, Suriye'yi aldım, Azerbaycan'ı aldım, Osmanlıyı geri kurdum, Rusya bana girdi, sevr imzalamak istedim, imzalatmadılar, tüm Türkiye'yi Rusya ve Ermenistan aldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuna bi bakın. ben ilk burdan öğrenmiştim. anlamazsanız yardımcı olmaya çalışırım

Hocam ben Suriye'yi vasallaştırsam ne oluyor?

Son düzenleme:

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

Hocam bir sorum daha olacak. Biliyorsunuz belli bir asker basınca ekonomi sürekli eksiye gidiyor.

Ben 10000 asker basınca ekonomi kötüye gidiyor, nasıl düzeltirim?

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Vergileri halkın en az mutlu olduğu düzeye getirin.
Araştırmaları 0'a indirin.
Yatırımları da düşürün.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Vergileri halkın en az mutlu olduğu düzeye getirin.
Araştırmaları 0'a indirin.
Yatırımları da düşürün.

Öyle zaten.

Mesela 50000 asker basınca ekonomim her tur atladığımda -7000 falan oluyor, ben nasıl -7000'i açığı gidereceğim?

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
Öyle zaten.

Mesela 50000 asker basınca ekonomim her tur atladığımda -7000 falan oluyor, ben nasıl -7000'i açığı gidereceğim?
Sürekli asker basma. Yeteri kadar basıp toprak elde et. Toprak elde etmeye çalış. Toprak ne kadar çok olursa gelirin o kadar çok olur.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Sürekli asker basma. Yeteri kadar basıp toprak elde et. Toprak elde etmeye çalış. Toprak ne kadar çok olursa gelirin o kadar çok olur.

Peki hocam vasallaştırma gibi seçenekler ney oluyor?

Anonymous?

80+ Bronze
Top Bottom