Neler Yeni

Ağırlık antremanında önce nasıl ısınılır?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Arkadaşım malesef sakatlandı. Antremandan önce ikimizde ısınma yapmıyorduk. İnternetten biraz araştırdığımda bir sürü farklı video gördüm, kafam karıştı. Sizce ağırlık antremanında önce nasıl ısınılır?

NespaY

80+ Silver
Arkadaşım malesef sakatlandı. Antremandan önce ikimizde ısınma yapmıyorduk. İnternetten biraz araştırdığımda bir sürü farklı video gördüm, kafam karıştı. Sizce ağırlık antremanında önce nasıl ısınılır?
Ben ilk başta olabildiğince hafif ağırlık ile başlıyorum ısınmak için mesela yapacağım hareket için 5-10 kilo giriyorum 2 set ondan sonra gerçek ağırlığa dönüyorum.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Spor salonunda Direnç lastiği var ise onlarla 10 dk civarı esneme yapabilirsiniz.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu size bağlı. Ben sadece 10 dakika koşu bandında fix koşuyorum kollar da hareket ettiğinden ısınmış oluyorum. Dumbell ile de ısınabilirsiniz. 5-10kg alıp 30-60 saniye tutup kaldırabilirsiniz. Ama ben ısınmayı koşu bandında tercih ediyorum.

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Biraz yürüdükten sonra (5-6 DK) Jumping Jack (20 tekrar) ve boş squat yeterli oluyor bana.

EmreJAckb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
EmreTopal
Kesinlikle öncelikle esneme yapıyorum hafif dumbell ile eklem yerlerimi hissederek isiniyorum kesinlikle ama kesinlikle idman öncesi esneme hareketleri yapılmalı

Top Bottom