Neler Yeni

Ağırlık kaldırırken sakatlandım yardım

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,282
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Havuz varsa havuza girip hafif bir yüzme yapın daha sonra uzak doğu masaj salonu varsa oraya gidin ve mümkünse kadın olsun masajdan sonra pamuk gibi olursun. Her şeyden önce kas gevşetici kullanın.
Havuza gidince artar bence bu aralar yüzmeyi öğrenmeye çalışıyorum ahhshs
Uzak doğu masaj hoşuma gitti bulursam ilk fırsat gideceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Havuz varsa havuza girip hafif bir yüzme yapın daha sonra uzak doğu masaj salonu varsa oraya gidin ve mümkünse kadın olsun masajdan sonra pamuk gibi olursun. Her şeyden önce kas gevşetici kullanın.
Ppye hayran kaldım bu arada profile mesaj atılmıyordu burdan yazıyım dedim

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Selim
Havuza gidince artar bence bu aralar yüzmeyi öğrenmeye çalışıyorum ahhshs
Uzak doğu masaj hoşuma gitti bulursam ilk fırsat gideceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ppye hayran kaldım bu arada profile mesaj atılmıyordu burdan yazıyım dedim
Pp de ki kişi benim 😁 ilaçsız tedavi istiyorsan kesinlikle asyayilara güven 👍 benim kız da Asya da ve bildikleri tedavileri gördükten sonra ilaç içmek istemezsin 😁

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,282
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Pp de ki kişi benim 😁 ilaçsız tedavi istiyorsan kesinlikle asyayilara güven 👍 benim kız da Asya da ve bildikleri tedavileri gördükten sonra ilaç içmek istemezsin 😁
Ya asya tarafı krallık bir japonyaya gidebilsem üniden sonra hayatımı yaşicam senin adına sevindim baya bulmuşsun tedaviyi hahshs

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Selim
Ya asya tarafı krallık bir japonyaya gidebilsem üniden sonra hayatımı yaşicam senin adına sevindim baya bulmuşsun tedaviyi hahshs
Gitmek istersen öncelik japonya olsun benim ki Vietnamda ve şunu soylemeliyim asla trip ya da begenmemezlik yoktur sadece hizmet ederler ve en basit şeyde mutlu olurlar 😁 ömrün uzar umarım gidersiniz.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,282
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Gitmek istersen öncelik japonya olsun benim ki Vietnamda ve şunu soylemeliyim asla trip ya da begenmemezlik yoktur sadece hizmet ederler ve en basit şeyde mutlu olurlar 😁 ömrün uzar umarım gidersiniz.
Hoş görülürler ya , burda ünide çoklar baya samimiler kültürleri de ayrı hoşuma gidiyor
Vietnama gezmek için gidebilirim bakalım sende orada olursan takılırız bir masajcıda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,878
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom