Neler Yeni

Ağırlık kaldırırken sakatlandım yardım

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,282
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Bundan bahsediyorsunuz değil mi?Link buydu
Ilk yaptığı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lateral raise miş adı

Netten baktım benim yaptığıma benzemiyo bu fotodaki gibi işte benim yaptığım

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,838
İsim
Emir
Ilk yaptığı

Lateral raise miş adı

Netten baktım benim yaptığıma benzemiyo bu fotodaki gibi işte benim yaptığım
Başta zaten onun yerine kabloda yapmanızı belirtmiştim.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,282
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Sorun yok geçmiş olsun.Sadece ''cable lateral raise'' diye geçen attığım videoda ki gibi yapmaya başlarsın ve öyle devam edersin.Hem daha iyi açısı oluyor hem de beline vurmamış olur
Teşekkürler iyileşince öyle yaparım artık

Keyfen

80+ Bronze
Geçmiş olsun
Yok egodan değil 8 yapıyorum normalde sabah kalkıp gittim dedim yüksek girip azaltarak ilerliyim beklediğim gibi olmadı işte
Çok sıkıntı çıkar mı sence ağrı hafifliyor yatarken hareket halinde fln sızlıyor arada
sağol dostum sanada geçmiş olsun, ben bir şey çıkacağını düşünmüyorum biraz dinlen sadece 2-3 gün sonra hafif hafif başla 8-6-4 kilo olacak şekilde git omuz çalışırken gerisine fazla takılma önemli olan ne kadar süre verdiğin en yüksek ağırlıkta bile istediğin şekilde büyüyemeyeceksin nankör bir iş vücut geliştirme

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Bu hareketi yapıyordum ama tamamen ayakta gibiydim kalça biraz dışardaydı hafif eğilerek yapıyordum

Isındım yapmadan önce ilk setimi sorunsuz yaptım ikinci setin sonlarına doğru aşağıdaki resimde gördüğünüz yere inanılmaz bir ağrı girdi sağa sola dönemiyorum diyebilirim ellediğimde elime bir parça geliyor gibi damar veya et parçası gibi bir hissiyatı var
Alıntıyı görüntüle
Aynsıı bende başka harekette olmuştu, eğer anlattığın bu ise. Birkaç gün dinlen hiç çalışma, ağrı hafifler. Eğer hafiflemezse o zaman doktordan başka şansın yok.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,282
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Saolasın

Aynsıı bende başka harekette olmuştu, eğer anlattığın bu ise. Birkaç gün dinlen hiç çalışma, ağrı hafifler. Eğer hafiflemezse o zaman doktordan başka şansın yok.
Söylemek yanlış ama aynısını yaşaman içimi rahatlattı dönerken kalkarken fln ağrıyınca büyük bir şey sanıyordum rahatladım

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Saolasın

Söylemek yanlış ama aynısını yaşaman içimi rahatlattı dönerken kalkarken fln ağrıyınca büyük bir şey sanıyordum rahatladım
Ben yaşadığımda nefes bile alırken ağrı giriyordu. Hemen hemen aynı şeylerdir, birkaç gün dinlen geçer.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,282
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Ben yaşadığımda nefes bile alırken ağrı giriyordu. Hemen hemen aynı şeylerdir, birkaç gün dinlen geçer.
Iyiki yazdın çok teşekkürler rahatladım baya psikolojik olarak Fatih Alemdar abi:kedi::peepokalp:

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Selim
Alıntıyı görüntüle
Bu hareketi yapıyordum ama tamamen ayakta gibiydim kalça biraz dışardaydı hafif eğilerek yapıyordum

Isındım yapmadan önce ilk setimi sorunsuz yaptım ikinci setin sonlarına doğru aşağıdaki resimde gördüğünüz yere inanılmaz bir ağrı girdi sağa sola dönemiyorum diyebilirim ellediğimde elime bir parça geliyor gibi damar veya et parçası gibi bir hissiyatı var
Alıntıyı görüntüle
Havuz varsa havuza girip hafif bir yüzme yapın daha sonra uzak doğu masaj salonu varsa oraya gidin ve mümkünse kadın olsun masajdan sonra pamuk gibi olursun. Her şeyden önce kas gevşetici kullanın.

Top Bottom