Buğrahan Mert
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu ilk yaptığımda elimi kaldıramamıştım görünce aklıma geldi hahaah saolasın bunu yapıyorum zaten
Bunu ilk yaptığımda elimi kaldıramamıştım görünce aklıma geldi hahaah saolasın bunu yapıyorum zaten
Bundan bahsediyorsunuz değil mi?Link buyduBunu ilk yaptığımda elimi kaldıramamıştım görünce aklıma geldi hahaah saolasın bunu yapıyorum zaten
Bundan bahsediyorsunuz değil mi?Link buydu
Başta zaten onun yerine kabloda yapmanızı belirtmiştim.Ilk yaptığı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lateral raise miş adı
Netten baktım benim yaptığıma benzemiyo bu fotodaki gibi işte benim yaptığım
Anladım ağrıdan bir şey okuyamıyorum bile kusura bakmaBaşta zaten onun yerine kabloda yapmanızı belirtmiştim.
Sorun yok geçmiş olsun.Sadece ''cable lateral raise'' diye geçen attığım videoda ki gibi yapmaya başlarsın ve öyle devam edersin.Hem daha iyi açısı oluyor hem de beline vurmamış olurAnladım ağrıdan bir şey okuyamıyorum bile kusura bakma
Teşekkürler iyileşince öyle yaparım artıkSorun yok geçmiş olsun.Sadece ''cable lateral raise'' diye geçen attığım videoda ki gibi yapmaya başlarsın ve öyle devam edersin.Hem daha iyi açısı oluyor hem de beline vurmamış olur
sağol dostum sanada geçmiş olsun, ben bir şey çıkacağını düşünmüyorum biraz dinlen sadece 2-3 gün sonra hafif hafif başla 8-6-4 kilo olacak şekilde git omuz çalışırken gerisine fazla takılma önemli olan ne kadar süre verdiğin en yüksek ağırlıkta bile istediğin şekilde büyüyemeyeceksin nankör bir iş vücut geliştirmeGeçmiş olsun
Yok egodan değil 8 yapıyorum normalde sabah kalkıp gittim dedim yüksek girip azaltarak ilerliyim beklediğim gibi olmadı işte
Çok sıkıntı çıkar mı sence ağrı hafifliyor yatarken hareket halinde fln sızlıyor arada
Aynsıı bende başka harekette olmuştu, eğer anlattığın bu ise. Birkaç gün dinlen hiç çalışma, ağrı hafifler. Eğer hafiflemezse o zaman doktordan başka şansın yok.Alıntıyı görüntüle
Bu hareketi yapıyordum ama tamamen ayakta gibiydim kalça biraz dışardaydı hafif eğilerek yapıyordum
Isındım yapmadan önce ilk setimi sorunsuz yaptım ikinci setin sonlarına doğru aşağıdaki resimde gördüğünüz yere inanılmaz bir ağrı girdi sağa sola dönemiyorum diyebilirim ellediğimde elime bir parça geliyor gibi damar veya et parçası gibi bir hissiyatı var
Alıntıyı görüntüle
Söylemek yanlış ama aynısını yaşaman içimi rahatlattı dönerken kalkarken fln ağrıyınca büyük bir şey sanıyordum rahatladımAynsıı bende başka harekette olmuştu, eğer anlattığın bu ise. Birkaç gün dinlen hiç çalışma, ağrı hafifler. Eğer hafiflemezse o zaman doktordan başka şansın yok.
Ben yaşadığımda nefes bile alırken ağrı giriyordu. Hemen hemen aynı şeylerdir, birkaç gün dinlen geçer.Saolasın
Söylemek yanlış ama aynısını yaşaman içimi rahatlattı dönerken kalkarken fln ağrıyınca büyük bir şey sanıyordum rahatladım
Iyiki yazdın çok teşekkürler rahatladım baya psikolojik olarak Fatih Alemdar abiBen yaşadığımda nefes bile alırken ağrı giriyordu. Hemen hemen aynı şeylerdir, birkaç gün dinlen geçer.
Havuz varsa havuza girip hafif bir yüzme yapın daha sonra uzak doğu masaj salonu varsa oraya gidin ve mümkünse kadın olsun masajdan sonra pamuk gibi olursun. Her şeyden önce kas gevşetici kullanın.Alıntıyı görüntüle
Bu hareketi yapıyordum ama tamamen ayakta gibiydim kalça biraz dışardaydı hafif eğilerek yapıyordum
Isındım yapmadan önce ilk setimi sorunsuz yaptım ikinci setin sonlarına doğru aşağıdaki resimde gördüğünüz yere inanılmaz bir ağrı girdi sağa sola dönemiyorum diyebilirim ellediğimde elime bir parça geliyor gibi damar veya et parçası gibi bir hissiyatı var
Alıntıyı görüntüle